cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Uygulama Durduruldu Hatası Hakkında Bilgilendirme

(Topic created on: 03-23-2021 10:45 AM)
516 Views
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Diğer

Uygulamalar Durduruldu Hatası-members-banner.jpg

Değerli kullanıcılarımız,

Google’ın sunucu sorunu nedeniyle, bazı kullanıcılarımız “Uygulamalar Durduruldu” hatasıyla karşılaşmaktadır.

Bu hatayla karşılaşan kullanıcılarımız, Google uygulamasındaki depolama verilerini temizleyerek sorunu çözebilirler.

Google uygulamasındaki depolama verilerini temizlemek için lütfen aşağıdaki adımları takip edin.

Ayarlar > Uygulamalar > Google > Depolama > Verileri Temizle 

Yukarıdaki adımlar takip edilerek verilerin temizlenmesine ragmen hatayla karşılaşılmaya devam ediliyorsa, Google uygulaması durmaya zorlayarak sorun çözülebilir.

Google uygulamasını durmaya zorlamak için lütfen aşağıdaki adımları takip edin.

Ayarlar > Uygulamalar > Google > Durmaya Zorla

Teşekkürler.

MOD

487 Comments
Batuuu
Active Level 3
Diğer
Sanıyorum bu olay tüm telefonlara oldu çözümü ise şimdilik google play üzerinden android sistem webview i kaldırmak olarak gözüküyor
PembeKedi
Beginner Level 3
Diğer
cok güzel bir sey oldu. live chate baglandim ve sorunun android web view adlı programin güncellemesinden kaynaklandigini soylediler. guncellemeyi kaldirinca sorun çözüldü :)
Diğer
Büyük bir ihtimalle virüs vardır
OgzYazc25
Active Level 3
Diğer

Bugün itibari ile çoğu uygulamaya giriyirum ama açmadan kapatıp uygulama durduruldu diyor nedeni nedir ve çözümü nedir?

ben006
Expert Level 5
Diğer
Genel bir sorun
BOYACIGİL
Beginner Level 2
Diğer

NOTE 20 GÜNCELLEMEDEN SONRA E POSTA AÇILMIYOR

Paşa
Active Level 1
Diğer

2 gün önce gelen güncellemeden sonra çoğu uygulama açılmıyor uygulama yanıt vermiyor hatası veriyor

Topraks9plus
Expert Level 5
Diğer
Merhaba, Play store üzerinden Android Sistem webview uygulamasini bulup kaldir tuşuna tıklayıp tekrar deneyiniz.