Galaxy themesden indirdiğimiz duvar kağıtlarını nasıl galeriye kaydedebiliriz View Post
Galaxy themesden indirdiğimiz duvar kağıtlarını nasıl galeriye kaydedebiliriz View Post
Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post
Selamlar Samsung kullanıcıları! Telefonlarımızın güncelleme süreçleri zaman zaman karmaşık veya yorucu görünebilir, bazen de çeşitli sorunlarla... View Post
Almayı düşünüyorum View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Arkadaşlar bende gidiyorum eski enerji yok membersta aslında yaklaşık 3 4 aydır burdayım benimde hesabım kaç kez banlandı burdaki eski enerjiyi... View Post
Merhaba, ben mfs alpha ve beni hangi numara ile taniyorsaniz 1 2 3 4 neyse. Bu platform ile bir yere ilerlenemiyor. Berbat modlar var.. az önceki... View Post
Hangisi sizce a26 5 g tarafındayım a36 da var ama emin olamadım watch 5 i satmak a17 5 de var yani 5 g olması şart veya bu fiyatlara vereceğiniz... View Post
Selamlar. Kilit ekranında bildirimleri eskisi gibi yani UI 6.1 deki gibi ikonlu yapamıyormuyuz? View Post
Samsung Members Forum, Forum faaliyetlerinin sürdürülmesi için gerekli durumlarda bazı kullanıcıların Forum’daki etkinliklerini kısıtlayabilir ve/veya... View Post
Bende yeni farkettim normal chat gpt mantığı da sıradan yapay zeka daha tam test etmedim birkaç soru sordum bence fena değil View Post
Ben bluetooth kulaklık kullanmıyorum 2 aydır 600tl ye ttec type c bir kulaklık almıstım müzik dinlerken arada bir git gel yapıyor telefonun type c... View Post
Yeni bir yarış oluşturdum.Sizde katılabilirsiniz. Hep beraber başarabiliriz! Link aşağıdadır👇 Sizi Samsung Health Together'da bir... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 2076 | |
| 869 | |
| 645 | |
| 504 | |
| 341 |