cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Txt.dosyası açma uygulaması

(Topic created on: 04-27-2024 08:11 PM)
380 Views
Osmanlıtorunu
Active Level 8
Options
Diğer
Dumpstate.txt dosyasını açmak için play store den "rs dosya yöneticisi" isimli uygulamayı indiriniz. @Osmanncakirr isimli kullanıcının bulduğu harika bir uygulama.Ben 5 çeşit uygulama denedim böylesini bulamadım.
Pil sağlığımı öğrenmek için indirdim dumpstate.txt dosyasını rs dosya yöneticisi ile açtım 41.sayfada "mSavedBatteryAsoc" bu yazıyı aratarak buldum.Ayrıca bu uygulama dumpstate.txt dosyasını anında açtı hiç bekletmedi.

2.görüntüye bakınız sağ üst köşede 3 nokta var tıklayınca Bul/Değiştir butonu var oraya mSavedBatteryAsoc yazısını yapıştırın.Rs dosya yöneticisi toplamda aşağı yukarı 60 sayfaya bölüyor 40.sayfadan başlayın aramaya eğer 40-60 arasında yoksa mecbur 1 den başlamayı deneyebilirsiniz.Her sayfada tek tek yazıyı kopyalayıp deneyin eğer mSavedBatteryAsoc yazısı varsa hemen ekrana çıkar o yüzden her sayfaya tıkladığınızda kolaylıkla deneyebilirsiniz.*#9900# tuşlayıp Dumpstate dosyasını oluşturması ve mSavedBatteryAsoc bu yazıyı aratana kadar toplamda 5-6 dakikamı belki ancak almıştır.

image

image

20 Comments
Diğer
https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-Z/SMART-TUTOR-OLMADAN-PİL-SAĞLIĞI-ÖĞRENEBİLİRSİNİZ/td-p/1...

Pil sağlığını öğrenmek için ilk adım *#9900# üzerinden basit bir işlem var öğrenmek isteyenler bu linke tıklamaları önemle rica olunur.
CanerS21Fe
Expert Level 5
Diğer
Eline emeğine sağlık 😊👍
0 Likes
Serkan-S25-GS
Expert Level 1
Diğer
Ben de aramıyor yapıyorum ama bulmiyor
Diğer
Kaçıncı sayfaları denediniz?eğer sayfada aradığın o yazı yoksa bulmaz zaten yazı o sayfada varsa anında ekrana çıkıyor
0 Likes
Serkan-S25-GS
Expert Level 1
Diğer
Bu sekilde yyazdim oraya ama olmadi1714238557760.jpg
Diğer
Siz 1.sayfaya aratıyorsunz.Yuvarlak içine aldığım yere tıkla 40.sayfayı seç ve 40.sayfa itibariyle 72. Sayfaya kadar her sayfa da tek tek dene benimki 41. Sayfada çıktı eğer yazıyı yapıştırıp aratınca birşey çıkmıyorsa anlaki o doğru sayfa da değilsin1714238730540.jpg
Serkan-S25-GS
Expert Level 1
Diğer
Tamam teşekürler
Diğer
Eğer 40-72 arasındaki sayfalarda yoksa mecbur daha geriye gidin mesela 30-40 arasını arayın yine yoksa 20-30 arasını arayın
Serkan-S25-GS
Expert Level 1
Diğer
Tamam bakıyorum şuan
0 Likes