cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Telefonunuzu Düşürünce Cihazınızda Neler Hissediliyor?

(Topic created on: 07-12-2024 01:03 PM)
296 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Diğer

Dostlar birçoğumuz telefonlarımızı günlük hayatımızda düşünebiliyoruz. Tank kılıf ya da sert kılıf kullanmanın cihazları koruyacağını düşünüyoruz.

Peki telefonları düşürünce neler olup bitiyor?

Cihazlarımızı kılıflar sadece kozmetik hasarlardan korurlar. Cihaz darbe aldığında bu genel olarak sabit parçalarda hissedilir.

Kılıfların sadece kozmetik hasarı engellediğini gördük.

Sanıldığı gibi hareketli sensörler ve parçalar genelde hasar almazlar. Darbeye göre kendilerini ayarlayabilirler. Ada üstünde HAREKETLİ SENSÖR. 

Sabit parçaların yerinden çıkma ihtimali ve ekranınızda bulunan katmanların hasar görme olasılığı vardır. Yani cihazınızın ekranında bir kırık vs yokken ekranınız açılmıyorsa ekranınızda bir sorun olabilir

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
dolphinS23fe
Active Level 6
Diğer
Eskiden casper via a1 kullanıyordum motor sürerken düşürmüştüm o günden sonra çok verim alamadım sattım telefonu

View solution in context

0 Likes
Solution
devlettc
Active Level 6
Diğer
S20fe telefonumu 3 ile yakındır kullanıyorum tam 3 yıl olmadı daha ama elimden bir defa bile Düşürmedim yüksekten yani

View solution in context

0 Likes
Solution
devlettc
Active Level 6
Diğer
Ne gibi hissettirir kendini Mesela ben yatarken telefonumu yanıma katıyorum sadece gözüm uykulu olduğu için elimle telefona esnerken çarptım yere doğru sürüklenip gitti çarpıldı yere ama Hafif bir mesafeden gitti yani süngerin üstünde mesela düşmüştü yüksekten düşmediği için bir sorununu görmedim

View solution in context

0 Likes
13 Comments
Tolgaa94
Expert Level 5
Diğer
Eline sağlık hocam 👍
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Diğer
Teşekkür ederim hocam 🙏🏻
Diğer
Katılıyorum.
Solution
dolphinS23fe
Active Level 6
Diğer
Eskiden casper via a1 kullanıyordum motor sürerken düşürmüştüm o günden sonra çok verim alamadım sattım telefonu
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Diğer
Aman dikkat edin hocam. Canınıza zarar gelmesin de telefon alınır satılır.
dolphinS23fe
Active Level 6
Diğer
Allah razı olsun hocam şu an arabam var çok şükür motor sakat iş kullanan kardeşlerim dikkatli kullansınlar
Solution
devlettc
Active Level 6
Diğer
S20fe telefonumu 3 ile yakındır kullanıyorum tam 3 yıl olmadı daha ama elimden bir defa bile Düşürmedim yüksekten yani
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Diğer
Her türlü alınan darbe çok azda olsa cihazda hissedilir hocam
0 Likes
Solution
devlettc
Active Level 6
Diğer
Ne gibi hissettirir kendini Mesela ben yatarken telefonumu yanıma katıyorum sadece gözüm uykulu olduğu için elimle telefona esnerken çarptım yere doğru sürüklenip gitti çarpıldı yere ama Hafif bir mesafeden gitti yani süngerin üstünde mesela düşmüştü yüksekten düşmediği için bir sorununu görmedim
0 Likes