Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Gençler bu çizgi normal mi yoksa ben mi paranoya yapıyorum garantiyede gönderdik ama hala aynı View Post
One ui7 ne zaman gelicek View Post
Samsung un bugünkü Geliştirici Konferansı 2024, SDC24 etkinliğini çevrimiçi olarak nasıl izleyebilirsiniz.Samsung Samsung SDC24 online nasıl... View Post
Yapay zekaya Türkçe dil desteğinin gelmesi ile ilgili olarak Samsung'un çağrı merkezine az önce bir soru sordum aldığım cevaplar ise konuyla... View Post
Konu ile ilgili olarak yeni detayları ice universe yeni paylaşımında açıkladı.Özellikle Apple’ın, kullanıcıların fotoğrafları daha akıllı bir şekilde... View Post
SammyFans üzerinde yer alan yeni bir habere göre Samsung One UI 6.1.1 güncellemesi ile birlikte özellikle amiral gemisi Galaxy Cihazlarına verdiği... View Post
Şimdiden hayırlı olsun ayın 20 ne kadar 2 defa daha girebilir bilginiz olsun Teşekkürler ✨️ View Post
ONE UI 7 nin yapımcısı Sally, Hyesoon Jeong O çok beklenen muhteşem ve kusursuz ONE UI 7 yi tanıtmaya geliyor😍😍😍 Ben... View Post
Hadi bismillah genelde sdcleri izlemrm ama bu sefer onu ui için 7 ve ai için izleyeceğim umarım güzel bir etklinlik olur (bu arada saat 10:00de merak... View Post
Hâlâ "Ekim" deniyor.Yapay zeka ve Bixby için Türkçe dil desteği hakkında son bilgi View Post
User | Likes Count |
---|---|
1836 | |
1065 | |
533 | |
493 | |
371 |
User | Count |
---|---|
31 | |
25 | |
24 | |