cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Telefon asla bilgisayarlara bağlanmıyor ⚠️

(Topic created on: 05-02-2024 05:07 PM)
886 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Diğer
Bugun maalesef bir sorunla daha karşılaştım üstelik ne yaparsam yapayım sorun çözülmüyor. iki farklı usb kablo ile iki farklı bilgisayarımda da denedim maalesef sonuç aynı. Yardım edin lütfen. Usb bağlantı sesi geliyor ama asla bilgisayarlar görmüyor 

usb sürücüleri yüklü 
usb hata ayıklama açık 
usb settings hizmetini sıfırladım ve yetkilerini silip tekrar ekledim
vb tüm yöntemleri denedim 

cihaz şarj oluyor onda bir sorun yok.

image

image

Anonymous
Not applicable
Diğer
Kablo gerektirmiyor
Anonymous
Not applicable
Diğer
linkini atsana bana
Diğer
virüs programı vb.varsa onu kapatıp dene cihazlarda
Anonymous
Not applicable
Diğer
tamam öyle de deneyeceğim birazdan sonucu yazarım teşekkür ederim
Diğer
bu tür uygulamalar güvenlikden dolayı hata oluşmasına sebep olabilir,cihaz ayarlarını da kontrol et.
Anonymous
Not applicable
Diğer
tamam arkadaşlar bunları bir deneyeyim olmazsa tekrar bu konu altından yazacağım size teşekkür ederim
Anonymous
Not applicable
Diğer
Telefonunuzun bilgisayara bağlandığında şarj olmasına rağmen dosya transferi yapmaması sorunu genellikle birkaç farklı nedenden kaynaklanabilir. İşte bu sorunu çözmek için deneyebileceğiniz bazı adımlar:

Telefonunuzun Ayarlar menüsünde USB Hata Ayıklama seçeneğini kontrol edin ve aktif olduğundan emin olun.Bilgisayarınızda Sürücü Güncellemeleri yapmayı deneyin. Cihaz yöneticisinden telefonunuzu bulun ve sürücülerini güncelleyin.Telefonunuzun ekranındaki USB için kullan bildirimine dokunarak Dosya Aktarımı modunu seçin.Farklı bir USB portu deneyin. Bazen portlar arızalı olabilir veya uyumsuzluk gösterebilir. @Bilgisayarınızda wpdmtp.inf dosyasını bulun ve yükleyin. Bu, Windows’un telefonunuzu MTP cihazı olarak tanımasına yardımcı olabilir@ 1.Eğer bu adımlar işe yaramazsa, telefonunuzun veya bilgisayarınızın yazılım güncellemelerini kontrol edin ve gerekirse güncelleyin.

Bu adımların her biri, sorunun kaynağına bağlı olarak işe yarayabilir. Eğer bu adımlar sorunu çözmezse, telefonunuzun veya bilgisayarınızın teknik destek desteğe ihtiyacı var.

Tolga copilot bu cevapları verdi, bence hepsini bir dene
Anonymous
Not applicable
Diğer
En önemli kriteri belirtmek için 2 tane @ isareti koydum
Anonymous
Not applicable
Diğer
Birde telefon sürücüsünü güncellemeyi deneyebilirsin