Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Bu powerbanki kullananlar memnun mu sormak istemiştim. Birkaç ay sonra kapasite düşüşü oluyor mu mesela? View Post
İyi çalışmalar. Her seferinde bu members uygulaması sorun çıkartıyor. Gönderiyi açtığım zaman beğeni seçeneğine bastığım anda bazı zamanlar ekran ya... View Post
Evet arkadaşlar, 4 katlı 1700 m² (metrekare) PlayStation ve Gamezone salonu açarsam batar mıyım, kazanır mıyım? 1-1,5 km aşağımızda bir PlayStation... View Post
Sol taraf mevcut ve en son kullandığım modeller.Sağ taraf ise A30sden itibaren kullandığım modeller.(W4'ün kutusunu bulamadım) 2016 ve 2020... View Post
Herkese merhaba - !Forumda bu soruya maruz kalıyorum son zamanlar dmden de sormaya başladılar artık. Tek tek cevap vermekten sıkıldım ve bugün bu... View Post
Arkadaşlar paylaşmış olduğum gönderide, gönderilerime yorum yapanlar, yanıt verenler var lakin ben yapılan bu yorumlara cevap veremiyorum, yazmak için... View Post
💀💀 View Post
Bütçe dostu telefonları bir üst seviyeye çıkaracak işlemci Snapdragon 4s Gen 2 geliyor.Qualcomm, temmuz ayının sonlarında merakla beklenen yeni... View Post
Merhabalar Samsung S24 Ultra kullanıyorum telefonu alalı yaklaşık 5-6 ay oldu ve aldığımdan beri Spen'in ucu yanık kokuyor. Kullanımı hiçbir... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1787 | |
1352 | |
410 | |
362 | |
307 |
User | Count |
---|---|
28 | |
20 | |
18 | |