cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Tavsiye Ettiğim Uygulamalar (1)

(Topic created on: 04-02-2022 07:09 PM)
1223 Views
TabS7ege
Active Level 8
Options
Diğer
▪️Öncelikle herkese merhaba 👋. Arada sırada kendi kullandığım, işimi kolaylaştıran veya göze hitap eden uygulamaları sizlerle de paylaşma kararı aldım. Aranızdan 1, 2 kişinin bile işine yarasa güzel olur.
  • Smart Launcher 6
image

• Ana ekran tasarımı ve kendi widget ları (uygulama dizilim seçenekleri de var) 
image

• Uygulama çekmecesi (kategoriler halinde ayrılmış (isterseniz kategorileri ayarlayabilirsiniz - > ayarlama premium)) 
image

• Uygulama içi kısa yolları 
image

• Uygulama simgesi düzenleme, isim değiştirme çift dokunma özelliği 
image

• Çift tıklama özelliği (ana ekranda istediğiniz bir uygulamaya widget veya başka uygulama kısayolu ekleyebilirsiniz. Örn: Samsung müzik uygulamasına shazam widget'ı ekledim ve yolda bilmediğim bir müzik ile karşılaşınca Samsung müzik uygulamasına iki kere dokunuyorum ve shazam widget'ı benim bilmediğim o müziği buluyor) 
image

• Gizli uygulamalar, ayarlanabilir kategoriler
image

• Wallpaper rengine göre değişen ve saydam olarak ayarlanabilen tema
image

• Kendi içinde barındırdığı wallpaper uygulaması 
image

• One Ui her ne kadar iyi bir arayüz olsa da animasyon kısmında geride kalıyor. Sayfalar arasında geçiş yaparken bile fps düşüşleri yaşanmış gibi olabiliyor. Bu launcher sayesinde hem animasyinlar iyi hem de çokça özelleştirme mevcut. 
  • Ücretsiz launcherları denedim ve bana göre en iyisi bu. Sürekli kullanıcıların isteklerine göre güncelleniyor, ben 5. sürümü ile kullanmaya başladım ve 6. sürüme geçildiğinde benim de dahil olmak üzere birçok kişinin isteklerinin teker teker yapıldığını gördüm. Her sürüm üstüne koya koya gidiyorlar.
  • İlk başlarda ücretsiz sürümü kullandım ve çok hoşuma gitti. Şuan hem geliştiriciye destek olmak amaçlı hem de daha çok özellikten faydalanmak için ücretli sürümünü kullanıyorum. Benim işimi kolaylaştırıyor, tasarımı da hoşuma gidiyor. 
  • En sevdiğim özellik çift dokunma özelliği 
  • Samsung widgetları ile uyumlu, diğer uygulamalar ile de sorun çıkarmadı. 
12 Comments
Anonymous
Not applicable
Diğer
Bu uygulamayi indirdigimizde mi degisigor sadece
0 Likes
TabS7ege
Active Level 8
Diğer
Google Play Store dan indirip açtığınızda böyle oluyor. Beğenmediğiniz zaman yine Google Play Store üzerinden silebilirsiniz.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Diğer
Ama cep telefonda yok baktimda .s
0 Likes
TabS7ege
Active Level 8
Diğer
Telefonun içerisinde olan bir şey değil zaten. Sizin indirmeniz gerekiyor
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Diğer
Cep telefonda yok mu bu uygulama.s
0 Likes
salihzeki
Expert Level 1
Diğer
Güzel tanıtım, güzel uygulama. Teşekkürler denicem şimdi
salihzeki
Expert Level 1
Diğer
Kullanımı sıkıntılı biraz 😅 alışmak lazım. Ana ekranda geri çıkamıyorum, son kullandığım uygulamalara erişemiyorum
TabS7ege
Active Level 8
Diğer
Kaydırma hareketleri ile belki biraz daha alışık olduğun şekile getirebilirsin
0 Likes
salihzeki
Expert Level 1
Diğer
Devamı gelsin. Uygulama güzel ama bana göre değil 😅