cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Tab s10 plus vs tab s10 ultra

(Topic created on: 3 weeks ago)
32 Views
Anukhra
Active Level 7
Options
Diğer

Sizce hangisi mantıklı

11 Comments
s24fe
Expert Level 2
Diğer
Ultra cok büyük onu göz önünde bulundurun.Amaç ders ve oyun için ise Plus daha iyi.Genel olarak medya ve masaya yatırıp çizim ise Ultra.
0 Likes
Adanaliisot
Expert Level 1
Diğer
Internette 25k'ya tab S10 plus var . 31k'ya ise ultrasi . Aradaki 6k'ya biraz daha iyi soğutma ve hoparlör alıyorsunuz . Onun dışında çok da **bleep** yok . Ama almadan önce mutlaka bilin çünkü yeşillenme sorunu var ekran kenarlarında. Dikkatli bir göz değilseniz **bleep** etmezsiniz ama ben **bleep** ettim sahsen. Ekran değişimi ile de geçmiyor çünkü kronik. Serviste başka ekran takıp denediler ama hala aynı yeşillik olduğu için eski ekranı takıp geri verdiler bana . Tablet çok ısınca yeşillik artıyor ama geçiyor sonra kendiliğinden.
0 Likes
Anukhra
Active Level 7
Diğer
Nasıl bi yeşillik
0 Likes
Adanaliisot
Expert Level 1
Diğer
Ekranın sağ üst köşesinde yeşillenme var . Böyle sanki arkaya yeşil bir filtre koymuşsun gibi . İnternette kimse bahsetmiyor ama böyle bir sorunu var maalesef . Dediğim gibi servis başka ekran takıp denedi ve hala aynı sorunun olduğunu görünce geri verdi bana model kaynaklı diyerek .
0 Likes
Anukhra
Active Level 7
Diğer
Ultra da da var mı
0 Likes
Adanaliisot
Expert Level 1
Diğer
Muhtemelen onda da vardır .
0 Likes
Adanaliisot
Expert Level 1
Diğer
Ama bunun dışında ekranı gerçekten mükemmel . Renkleri hem çok doğal hem çok canlı hem de yansıma önleyici ekranla beraber balkonda çok daha rahat içerik tuketilebiliyor . Yani sırf yansıma önleyici ekran için bile göz yumulur bu yeşillik sorununa .
0 Likes
xidd
Active Level 5
Diğer
şimdi bakıyorum benimkinde sıkıntı yok
0 Likes
Adanaliisot
Expert Level 1
Diğer
Herkes gormeyebilir hocam . Safece %10 parlaklık seviyelerinde ve gri tonlarda oluyor ama o da her gri ekranda değil .
0 Likes