ÇınarTabA9Plus
Expert Level 4
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Sizce hangisi? DM'den cevap verebilirsiniz eğer yanıtlar kapanırsa.
Sizden söylemenizi istediğim: Kaç yıl götürür? Oyunlarda kasma yapar mı? Bütçem 21 Bin genellikle YouTube'da takılıyorum burada takılıyorum bazen oyun oynuyorum. Samsung'a daha yakınım çünkü Apple'da bildiğiniz üzere 2-3 gündür sıkıntılar var, Haziran gibi almayı düşününüyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Solved! Go to Solution.
4 Comments
Solution
TurinTurambar
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-10-2025 07:21 AM in
Diğer
iPad A16 ve Tab S9 FE kullandım. Kesinlikle Tab S9 FE ekran özellikleri olarak çok daha iyi ipad 16dan. 1 yıldır kullanıyorum S9 FE'yi bataryasında veya işlemcisinde herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadım düşüncem en az 1 yıl daha kullanmak Tab S10 FE'nin de özellik açısından S9 FE'den çok bir farkı olduğunu düşünmüyorum ben. Oyun olarak sadece GTA SA oynuyorum mobilde S9 FE de bazı kasmalarla karşılaştım bu konu dışında beni hiç yarı yolda bırakmadı. Ben olsam aralarından düz S9 seçimi yapardım tabii ancak karar sizin üçü de iyi cihazlar ancak amiral gemisi her zaman bir adım daha ön plandadır diye düşünmekteyim.
Solution
s24fe
Expert Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-10-2025 08:01 AM in
Diğer
Ben ders açısından değerlendireceğim.S-Pen'in ucu ince olunca uçlu kalem kullanıyor gibi konforlu yazı yazılıyor tablete.iPad'in kalemi bildigin özel gereksinimli çocukların kullandığı kalın kalemler gibi hissettiriyor.
Samsung Notes uygulamasının kullanım kolaylığı,özellikleri ve PDF dosyalarını şakkk diye açıp hemen yazı yazabilmek mükemmel.
iPad'de böyle özellikli not uygulamaları için para vermek şart.
S9FE belki ağır oyunlarda zevk vermiyor olabilir onda hak veririm ancak gündelik kullanım ve eğitim konusunda kimse eline su dökemez.Ekranı da canlı,90HZ,Pili 2 gün gidiyor.
Oyun lazım olacak ise S9 veya S10FE fiyatları ucuzlaması beklenmeli.
Samsung Notes uygulamasının kullanım kolaylığı,özellikleri ve PDF dosyalarını şakkk diye açıp hemen yazı yazabilmek mükemmel.
iPad'de böyle özellikli not uygulamaları için para vermek şart.
S9FE belki ağır oyunlarda zevk vermiyor olabilir onda hak veririm ancak gündelik kullanım ve eğitim konusunda kimse eline su dökemez.Ekranı da canlı,90HZ,Pili 2 gün gidiyor.
Oyun lazım olacak ise S9 veya S10FE fiyatları ucuzlaması beklenmeli.
Solution
D_n_z
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-10-2025 08:35 AM (Last edited 04-10-2025 08:36 AM ) in
Diğer
S10 fe nin fiyatını hiç beğenmedim ben hocam bence tab s9 depolama sıkıntı değilse daha mantıklı yükseltebilirseniz
Solution
D_n_z
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-10-2025 08:35 AM in
Diğer
.