cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

TELEFON GÜNCELLEME SORUNLARI HAKKINDA

(Topic created on: 01-19-2024 05:30 PM)
398 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Diğer
Merhaba. Güncellemeler mobil cihazımız için artık son derece önemli ve kritik öneme sahip ancak bazen güncellemeleri alamayabiliyoruz. Peki telefonunuz neden güncelleme almaz ve neler yapılabilir kısaca size bundan söz edicem. Umarım faydalı olur. Hadi başlayalım ; 

Aşağıdaki çözüm önerileri gerek telefonun kendi ana yazılımı gerekse de kullandığınız uygulamaların yazılımları için geçerlidir. İlk etapta açık ve herkes tarafından bilinen bir çözüm olsa da, Telefonu yeniden başlatmak yani kapatıp tekrar açmak güncelleme sorununu çözebilir. 

EĞER CİHAZINIZ GÜNCELLEME ALMIYORSA LÜTFEN AŞAĞIDAKİ HUSUSLARA DİKKAT EDİNİZ. 
⚠️👇
TELEFON GÜNCELLEME SORUNU HAKKINDA

1.Cihazda yeterli depolama alanı olmayabilir. Bu noktada lütfen cihazda yer açınız. Telefonunuzda ne kadar yer olduğunu görmek için ayarlar bölümünden hafıza sekmesine girebilirsiniz. Yada ek yazılımlarla cihazın hafızasını temizleyebilirsiniz. Büyük boyutlu dosyaları cihazdan silip tekrar güncelleme yapmayı deneyebilirsiniz
-----------------------------------------
2.Cihazın imei numarasında sorun olabilir. Lütfen kontrol ediniz.
3.Cihazın csc kodunu değiştirdiyseniz sorun oluşabilir. Lütfen buna dikkat ediniz 
4.Cihazın güncelleme desteği bitmiş olabilir. Bu noktada ben önermesem de alternatif romlar kurulabilir. 
5.Güncelleme sunucuları yoğun yada problemli olabilir. Bu noktada beklemeniz gerekir. Yeni bir yazılım güncellemesi yayınladığında, milyonlarca kişi yeni güncellemeyi indirmek ve yüklemek için telefonlarını kullanarak sunuculara bağlanır. Bu kadar çok kişi aynı anda bağlandığında, sunucular isteklere cevap vermekte zorlanabilir. Bu, güncelleme sorununun nedenlerinden biri olabilir. Bu nedenle, büyük bir güncelleme yapmaya çalışıyorsanız, diğer kişilerin de bu güncellemeyi yapmaya çalıştığını unutmayın. Biraz sabırla beklerseniz sorun çözülecektir.
6.Ayrıca cihazın sizin bilmediğiniz başka bir yazılım kaynaklı sorunu da olabilir: Bu noktada cihazı bir servise götürmenizde gerekebilir. Serviste cihaza format atıp yeniden yazılım yüklenecektir.

FAYDALI OLMASI DİLEĞİYLE

image

8 Comments
tencere
Active Level 2
Diğer
One UI 6.1 sürümü ne zaman gelicek biliyor musun benim cihazım hala 6.0
Anonymous
Not applicable
Diğer
Model ne
srtchkn