Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Hadi bakalım ✨️🙏 View Post
Hackerlar, Qualcomm Çiplerindeki Sıfırıncı Gün Açığını Kullanarak Android Kullanıcılarını Hedef Aldı! (Android Kullanıcıları... View Post
Samsung, Her Yıl Yeni Galaxy Serisi Cihazları ile Pek Çok Yenilikçi Geliştirme Gerçekleştiriyor Olsa da Hızlı Şarj Teknolojisi Konusunda Halen... View Post
Ben bu sene LGSye gireceğimden bir süre olmayacağım ama elimdem geldiğim kadarıyla aktif olmaya çalışacağım Hepinizi seviyorum görüşürüz... View Post
Kaç yıllardır kullandığım Samsung Music'e hala i harfi gelmedi. Hayret edici. Şarkı büyük İ içerdiği için unicode kaydediliyor. Müzik aratınca... View Post
Merhaba sayın kullanıcılar, şimdi benim derdimi size kısaca bi özet geçeyim. Samsung Galaxy Tab S7 FE model tabletimden e posta adresini ayarlardan... View Post
SoruCevaplarınızı dinlemeyi severim View Post
Bugün WhatsApp için yayınlanan son güncelleme ile birlikte daha önce sadece beta kullanıcıları için sunulan bu yeni özellik artık tüm kullanıcılar... View Post
Arkadaşlar one uı serisini ilk çıktığından bu yana çok sevdim. Bence android safında en iyi arayüz diyebilirim. Yalnız şahsi görüşüm one uı 5 e kadar... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1809 | |
1116 | |
396 | |
382 | |
351 |
User | Count |
---|---|
28 | |
20 | |
19 | |