cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Size bir soru 📱❔

(Topic created on: 05-16-2024 04:54 PM)
787 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Diğer
Normal de her Samsung Galaxy cihazına verilen Bir yazılım güncelleme desteği mevcut. Bu modellere göre belirli yıllar şeklinde değişmekte. Ama mesela örnek vermem gerekirse j7 prime cihazda ( benim elimde olan eski cihaz bu şuan da ) Türkiye'de en son yayınlanan yazılım güncellemesi 8.1 ancak farklı ülkelerde bu cihaz için resmi olarak yayınlanmış 9.0 versiyonları mevcut mu veya sizce csc değiştirerek bu güncellemeyi almak mümkün olabilir mi yani dünyada en son yayınlanan güncelleme de 8.1 mi bu cihaz için. 

aynı şekilde bu tüm eski Samsung Galaxy cihazlar için de geçerli tabi.

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
DENỊZ
Expert Level 5
Diğer
Yani Dünya Çapında Eğer 9.0 sürümü Varsa CSC Değişmek İşe Yarayacaktır özellikle eski Samsunglarda. 😊

Her Samsung Cihada önermem ama, Garantisi Geçmiş Samsunglar En iyi tercih olacaktır.

View solution in context

Solution
mongoosem5
Active Level 7
Diğer
CSC değiştirdiğinde yüklenebiliyorsa olur ancak Samsung'un bazı bölge ayrımları var. Örneğin A54'ün UFS versiyonu SM-A546E kodlu cihazlarda 2.x iken SM-A546B ve SM-A546U/U1 cihazlarda UFS 3.1. Yani bunun gibi donanim ayrımı varsa özel olarak degistirmeni tavsiye etmem.

View solution in context

Solution
omerluna
Expert Level 5
Diğer
Bazı cihazlarda böyle ülke farkı olabiliyor ama çok nadir. Mesela A42 5G buna bir örnek bazı ülkelerde 10 ile çıktı 12 son ama 11 ile çıktığı ülkeler de var onlarda da 13 son. Ama J7 Prime'da durum böyle değil 9 alanlar J7 Prime 2 modeli.

View solution in context

21 Comments
Diğer
Destanmi yazdın mübarek 🤣
Anonymous
Not applicable
Diğer
komik bir şey söylemedim İsmail ama niye güldüğünü de anlamadım açıkçası neyse
Diğer
Cok uzun olmuş
Anonymous
Not applicable
Diğer
olabilir
Hehahe
Active Level 6
Diğer
Benim bildiğim mevcut değil ama custom rom kurabilirsin. Mesela ben j7prime cihazina android 10 oneui romu kurmustum.
Anonymous
Not applicable
Diğer
👍
Hehahe
Active Level 6
Diğer
Mesela bu site j7prime ile alakali tum son güncellemeler var
https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-j7-prime/firmware/#SM-G610F
Anonymous
Not applicable
Diğer
👍
0 Likes
Bordo
Moderator
Moderator
Options
Diğer

Merhaba Hehahe,

Belirtmiş olduğunuz site, Samsung Türkiye' ye bağlı resmi bir yazılım sitesi değildir. Samsung tarafından onaylı olmayan uygulama ve siteler üzerinden yapılan yazılım yükleme işlemleri ürüne zarar verebilir ve bu tür yetkisiz işlemler, cihazınızı garanti kapsamı dışına çıkartabilir. Stabil kullanım için bu tür işlemleri önermemekteyiz.

Teşekkürler.
MOD