LoganHowlett
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Arkadaşlar Samsung un şunu çözmesi gerekiyor dediğiniz bir konu var mı eksik bir yönü?
Ben açıklayım Samsung gerçekten yazılımı olsun kamerası olsun ekosistemi olsun kusursuz bir marka ama tek bir eksiği var oda batarya şarj olayı, S21 FE olsun buds 2 olsun geçen aldığım watch 6 classic olsun cidden şarjları çok çabuk bitiyor, bu konuya acil bir el atmaları lazım, kardeşim S21 plus kullanıyor oda 1 ay önce huawei watch ultimate aldı saatten son derece memnun tüm özellikleri ile birlikte ortalama 10 gün gidiyor diyor benim watch 6 classic 2-3 gün arasında gidip geliyor, ve kardeşim şarjı uzun gideceğini bilsem watch 6 classic alacaktım dedi, bende ekosistem takıntısı var isterse 1 gün gitsin yine Samsung alacaktım ama hiç değilse tüm ayarlar açık 7 gün falan gitmeli diye düşünüyorum, telefon ise 1.5-2 gün arası gitmeli kulaklık için bir şey diyemeyecem ilk defa kullanıyorum kulaklık ama o bile çabuk bitiyor gibi 1 saatlik konuşmamda %60 lara düşüyor.
Sizin görüşleriniz ne bu konuda
12 Comments
- « Previous
-
- 1
- 2
- Next »

Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-04-2023 11:39 PM in
Diğer
Kendim için değil,burada isyan paylaşımları yapanlar için söyledim😊😉
yusuuff
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-04-2023 11:12 PM in
Diğer
Satis sonrası destek çok önemli ve yazılım kesinlikle çok önemli yazılım ek olarak animasyon ve oda yazılıma giriyor

Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-04-2023 11:37 PM in
Diğer
One Ui arayüzünde haddinden fazla lag var bunlar düzeltilir çok iyi olur

- « Previous