cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung'un şunu çözmesi gerekiyor dediğiniz bir konu var mı?

(Topic created on: 09-04-2023 09:12 PM)
538 Views
LoganHowlett
Active Level 6
Options
Diğer

Arkadaşlar Samsung un şunu çözmesi gerekiyor dediğiniz bir konu var mı eksik bir yönü?

Ben açıklayım Samsung gerçekten yazılımı olsun kamerası olsun ekosistemi olsun kusursuz bir marka ama tek bir eksiği var oda batarya şarj olayı, S21 FE olsun buds 2 olsun geçen aldığım watch 6 classic olsun cidden şarjları çok çabuk bitiyor, bu konuya acil bir el atmaları lazım, kardeşim S21 plus kullanıyor oda 1 ay önce huawei watch ultimate aldı saatten son derece memnun tüm özellikleri ile birlikte ortalama 10 gün gidiyor diyor benim watch 6 classic 2-3 gün arasında gidip geliyor, ve kardeşim şarjı uzun gideceğini bilsem watch 6 classic alacaktım dedi, bende ekosistem takıntısı var isterse 1 gün gitsin yine Samsung alacaktım ama hiç değilse tüm ayarlar açık 7 gün falan gitmeli diye düşünüyorum, telefon ise 1.5-2 gün arası gitmeli kulaklık için bir şey diyemeyecem ilk defa kullanıyorum kulaklık ama o bile çabuk bitiyor gibi 1 saatlik konuşmamda %60 lara düşüyor. 

Sizin görüşleriniz ne bu konuda 
12 Comments
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Samsung cep telefonu pil sorunu S23 serisi ile çözüldü

Saat konusu için ilerleyen yıllarda onuda çözeceğini düşünüyorum

Buds 2 konusu gelirsem çok memnunum şarjı gayet iyi
LoganHowlett
Active Level 6
Diğer
S24 yine facia olacak pil konusunda S23 lerinize iyi bakın değerlecek falan yazılıyordu forumlarda ama bilmiyorum sebebi sanırım Exynos tan dolayı, ben watch 6 classic ve buds 2 de güncelleme ile muazzam şekilde düzeleceğine inanıyorum geri kalan için sonraki modellerde de pil sorununu muhakkak çözeceklerdir, ama konuya ekleme yapayım samsung asla 100w şarj işine girmemeli 45w üzerine çıkmamalılar ama diğer modelleride 45w yapabilirler amiral ve orta segmentleri S serisi dışında A5X A3X A2X serisi olabilir sadece, dediğim gibi uzun pil süresi ve asla 45w aşmamalılar.
Samsung dışında başka marka kullanmam, şuan şöyle söyleyim bana deseler ki iphone 13 6.1 yanına watch 8 ve airpods pro 2 verecekler elindekileri ver deseler kabul etmem öyle diyim 👍

Hiçbir markanında fanatiği değilim aile şirketim değil en nihayetinde, ama samsung un en can alıcı özelliği samsung pass bu deyim yerindeyse 10 larca özelliğinden biri 👍
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Umarım Samsung bizleri üzmez elinden gelenin en iyisini yapmaya devam eder 😊🫠
Diğer
OneUI 6'da pil konusunda baya ilerleme olduğu söyleniyor. Beta testine katılan kullanıcılar memnunmuş.
LoganHowlett
Active Level 6
Diğer
Ben daha öncedende söylemiştim çoğu yerde yazdım işlemcinin önemi çok ama bu yazılımda bitiyor, şöyle diyim 2022 mayıstan beri S21 FE kullanıyorum, bir güncelleme ile yoğun kullanımda dahi 1.5 gün gidiyor telefon sonraki güncelleme ile günde 3 kere şarja takıyorum ciddiyim böyle oluyor, pil yazılımı mı diyim bilmiyorum ama Güney Koreli kardeşlerimiz isterlerse telefonların pilini uzatabiliyor 👍

Kulaklık ile ilgili hiçbir tecrübem yok ilk defa kablosuz kulaklık sahibi oldum oda buds 2 oldu ama şu şarj olayı öyle can sıkıcı oluyor ki ister istemez hiç bilmememe rağmen kulaklık şarjı bile çabuk bitiyor gibi geliyor.
takcay
Active Level 6
Diğer
Satış sonrası destek ve animasyonlar
carljohnsonn
Active Level 7
Diğer
Gereksiz kasma donmalar ve animasyonlar
Anonymous
Not applicable
Diğer
Isınma,şarjın uzun sürede dolması ama şarjın çabuk bitmesi,takılma,donma,uı yazılımı her cihaza vermemesi,tasarımlar çok büyük ve çerçevesiz daha küçük cihazlar olmalı.
0 Likes
axeno
Expert Level 4
Diğer
Çabuk bitmesi??? Bunu sen demesen olmaz mıydı:D