cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung telefonları nasıl yavaşlatıyor ve bunu nasıl organize ediyor çok basit

(Topic created on: 04-27-2022 03:43 PM)
675 Views
tolgaS24FE
Expert Level 1
Options
Diğer

Biliyorsunuz akıllı telefonlarda güncelleme olayı var belirli süre içinde artık güncelleme almayı kesiyor bu da telefonların yavaşlamasına sebep oluyor yani samsung telefonlara güncelleme vermeyerek yavaşlatıyor. Ve bu çoğu marka İcin geçerli iphone öyle yapmıyor mesala ama bence o da başka bir yöntem illaki kullanıyordur yoksa bu işten kâr edemez 

14 Comments
_FVS_
Active Level 10
Diğer
Asıl tam tersi, güncelleme vererek telefon daha kötü hale geliyor. Forumda o kadar kişi güncelleme gelsin diye bekledi/bekliyor ama güncelleme geldiği zaman telefon daha sıkıntılı hale geliyor. Telefonu en performanslı hali kutudan çıktığı yazılımla kullandığın zaman en iyi performansı alırsın.
tolgaS24FE
Expert Level 1
Diğer
Böyle bir büyük bir markanın böyle yapması bence iyi olmaz ve öyle bir şey yaptığını düşünmüyorum açıkçası çünkü bu konu markanın değerini düşürürür ve dava yiyebilir di o yüzden samsung sadece yazılımı kesip telefonu yavaşlatıyor çünkü bu samsung için daha iyi bence
_FVS_
Active Level 10
Diğer
YouTube'da Mesut Çevik'i izlersen ne dediğimi anlarsın.
ÖmerA32
Expert Level 5
Diğer
Katılıyorum, burada mantık hatası var 😂 😀
Sanki gelen her güncelleme cihazları hızlandırıyor, düzeltiyor 🤦
Telefonumu güncelledim, performans konusunda paylaşım ekranının geç gelmeye başlaması haricinde bir eksi olmadı.
Pil biraz daha normale döndü.
Android 11'i ilk aldığımda performansı batırmışlardı, pil gayet iyiydi.
En sonunda optimize için One UI 3.1.1 içeren UJ1 yamasını verdiler.
Bu kez telefon her açıdan hızlandı, gerçekten iyi bir hale geldi.
Ancak bu kezde pil...
Şöyle bir sorun olmuştu ki pilim hızlı bitmeye başlamıştı.
Bir süre sonra daha normal oldu gibi.
Ama eski pil performansı yoktu.
VA3 yaması ile pil de oturdu, ama bazı küçük şeylerde yavaşlamaya neden oldu bu güncellemede.
Mesela herhangi bir uygulamada, bir yerde paylaşma tuşuna basınca gelen paylaşım ekranı normalde yarım saniyede açılırken şuan 5-10 saniye bile bekletebiliyor.
Bunun gibi bazı şeyler..
Kısacası bir yeri toplasa bir yeri batırıyor gibi.
Android 10'a dönebilmeyi çok isterdim ancak maalesef ki UJ1 yamasını kurduğum için bootloader U3 oldu ve dönüş kapandı.
Telefonun daha iyi olması için güncellerken geri dönüşün kapatılması daha da saçma bence.
Tabi planlı eskitmelerini geri almanı engelleyecek adamlar.
Android 10'a dönülse dönerdim.
Anonymous
Not applicable
Diğer
Bence cihazlara yazılım güncellemesi verilmese çok daha iyi olur Çünkü Yazılım güncellemeleri sistem güncellemesi olduğu için sorunlar oluşturabiliyor lar ve bu sorunlar oluştuğu zaman telefon ve tablet modellerinde büyük sıkıntılara yol açıyorlar giriş seviyesi Orta seviye orta-üst seviye amiral gemisi telefon ve tablet modelleri hep kutu içeriğinden çıkan yazılım ile kalsalar daha iyi olur bence güvenlik içinde cihazların içerisine antivirüs güvenlik uygulamaları yüklerse her marka firması çok güzel olur bence ama bu uygulamalar kaliteli olması gerekir bence böyle yapılırsa çok daha iyi ve güzel olur Açıkçası ben artık hiç yazılım güncellemesi yapmayı sevmiyorum.