cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung telefonları nasıl yavaşlatıyor ve bunu nasıl organize ediyor çok basit

(Topic created on: 04-27-2022 03:43 PM)
674 Views
tolgaS24FE
Expert Level 1
Options
Diğer

Biliyorsunuz akıllı telefonlarda güncelleme olayı var belirli süre içinde artık güncelleme almayı kesiyor bu da telefonların yavaşlamasına sebep oluyor yani samsung telefonlara güncelleme vermeyerek yavaşlatıyor. Ve bu çoğu marka İcin geçerli iphone öyle yapmıyor mesala ama bence o da başka bir yöntem illaki kullanıyordur yoksa bu işten kâr edemez 

14 Comments
BoraS20FE
Expert Level 5
Diğer
Çok saçma bir açıklama, güncelleme vermeyerek değil kötü güncellemelerle yavaşlatıyor. Zaten kurtlu elma da pili katlederek, yavaşlatarak planlı eskitiyor. :)
tolgaS24FE
Expert Level 1
Diğer
Zannetmiyorum samsung yeni nesil telefonlarda bile güncelleme vererek mahvediyor ve çok nadir güncellemeyle telefon daha iyi hale geliyor ve samsung yazılım ekibi bu konuda berbat ve bence yazılımın tek sağladığı avantaj güvenlik oluyor maalesef
dinliyorum
Active Level 7
Diğer
Ayenn oyle iphone de pili bahane ediyor. Cihazlarini yaavaslattigini kabuletmisti. Her marka ayni her marka...
Mİ markasi hele berbat arkadasim da mi11 var snp888 islemci var sozde ama cihaz sistemi islemciyi berbat kullaniyor. Kamerayi acarken donmalar oluyor cihaz kasiyor say say bitmez pisman oldu aldigina.
ÖmerA32
Expert Level 5
Diğer
Xiaomi çöp zaten MIUI rezaleti 🤦
tolgaS24FE
Expert Level 1
Diğer
Ve bence samsung eğer sizin dediğiniz gibi güncellemeyle telefonu mahvetse büyük bir sorun teşkil ederdi ve bu yüzden dava yiyebilir ve samsung burda zekilik yapıp güncellemeyi kesiyor çünkü başına bir şey gelceğini biliyor çünkü hatta gos yüzünden bile muzdarip olmuştu
dinliyorum
Active Level 7
Diğer
İphone un cihazlarini yavaslatma olayinida bir kullanicisi ortaya cikarmisti zaten. Ve kabulettiler.
Ömur boyu guncelleme veren bi marka yok zaten kardesim 2 ila 5 yil arasinda veriliyor.
Nedersen de planli eskitmeye dayali hersey. Otomobil sektoru sanayi ne bilim mobilya aklina gelen hersey uretilirken bi omur biciliyor ona gore uretiliyor zaten en fazla bir birinden 1-2 yil fazla gider hepsi bu.
ÖmerA32
Expert Level 5
Diğer
Şu anki teknolojiler ile yüzyıllarca yanabilecekler lambalar üretilebilirken neden belirli bir saat ile ömür biçiliyordur sence?
Ömrü çok uzun olursa bunu üretenlerin durumu ne olurdu sence? 😂 😀
Planlı eskitme yapılabilir b u n d a eyvallah ama kalkıp da bir telefonu 2. 3. senesinde de eskitmezsin bence yani ..
Diğer
Uuu kurtlu elma mükemmel laf soktun Apple'a😆
dinliyorum
Active Level 7
Diğer
En iyisi nokia 3310 du guncelleme yok donanim yok sorunda yok 😂