cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung notes font değiştirme

(Topic created on: 05-28-2023 10:49 AM)
797 Views
AbdullahKorkmaz
Active Level 1
Options
Diğer

Samsung notes uyuyasım font değiştirmek istiyorum ama bu mümkün değil. Bu özelliğin eklenmesine ihtiyacım var

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Diğer
Maalesef bunu bulamadım sanırım Samsung notes'te yazı tipi değiştirme yok sadece Ayarlardan yazı tipi değiştiriliyor.

View solution in context

0 Likes
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Diğer

Merhaba AbdullahKorkmaz,

Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz. 

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
8 Comments
Diğer
Note uygulamasinda klavye(acinca) destekli font degistirme yapilabilir.yazmaya baslayinca klavye ust barin ustunde notese ait bar menuden font degistirme renklendirme vb ozellikler aciliyor
0 Likes
Diğer
Bulamıyorum yardımcı olabilecek bi görsel ekleyebilir misiniz
0 Likes
Diğer
Yazı tipini değiştirmek istiyorum farklı Bi font kullanmak istiyorum
0 Likes
Diğer
Telefonun genel ayarlarındaki bu font değişikliği gibi ama sadece notes uygulamasında font değiştirmek istiyorum Screenshot_20230528_133926_Settings.jpg
0 Likes
Solution
Diğer
Maalesef bunu bulamadım sanırım Samsung notes'te yazı tipi değiştirme yok sadece Ayarlardan yazı tipi değiştiriliyor.
0 Likes
Diğer
Evet bu özelliğin gelmesini nerden talep edebiliriz
0 Likes
Diğer
Bir sürü üçüncü parti uygulamada bu özellik mevcut sürece bu yüzden uygulama değiştirmek istemiyorum. Şablon özelliği de çok sıkıntılı mesela ama Bi şekilde onu hallettim
0 Likes
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Diğer

Merhaba AbdullahKorkmaz,

Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz. 

Teşekkürler.
MOD

0 Likes