cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Game launcher/booster

(Topic created on: 05-28-2023 12:45 PM)
Denizhn
Active Level 1
Options
Diğer

Merhaba ben bu game launcher ve boosterı eski sürümüne döndürmek istiyorum çünkü oyunlarda işlemcimi çok ısıtıyor önceki sürümde böyle değildi yardımcı olursanız sevinirim cihaz s21 fe

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Ayarlar>Uygulamalar>Filtre işareti>Sistem uygulamalarini Göster>Ardindan Game booster ı seç bu sayfa karsina cikacak ardindan da guncellemeleri kaldir yani ok isaretini sec 1685272216748.jpg

View solution in context

6 Comments
Anonymous
Not applicable
Diğer
Ayarlar kısmından uygulamalar bolumune girin,daha sonra sistem uygulamalarini goster secenegini de acin,ardindan da belirttiginiz uygulamalarin uzerine tiklayip acilan sayfadaki üç noktaya tıklayin,buradan da guncellemeleri kaldır "tıklayın.
Denizhn
Active Level 1
Diğer
Dediğiniz gibi yaptım fakat üç nokta yokScreenshot_20230528_132548_Game Booster.jpg
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Ayarlar>Uygulamalar>Filtre işareti>Sistem uygulamalarini Göster>Ardindan Game booster ı seç bu sayfa karsina cikacak ardindan da guncellemeleri kaldir yani ok isaretini sec 1685272216748.jpg
Anonymous
Not applicable
Diğer
Buradan tikla ardindan sistem uyg.goster i sec daha sonra eski surume getirmek istedigin uygulamalarin tumu gorunecektir.Onlari sec ve uygulama bilgileri sayfasindan soyledigim sekilde yapmayi dene1685272517329_1685272517315_0.jpg
Denizhn
Active Level 1
Diğer
Çok teşekkürler
Anonymous
Not applicable
Diğer
Rica ederim👍