RecepF
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Samsung nihayet dört Android işletim sistemi ve beş yıllık yazılım güncelleme desteğini duyuracak
Ağustos 2020'de Samsung , Galaxy cihazları için işletim sistemi yükseltme politikasının genişletildiğini duyurdu ve amiral gemisi Galaxy cihazlarına üç, her telefon ve tablet için en az iki Android güncellemesi vaat etti. Bu arada, şirket Galaxy Unpacked 2022'de çok büyük bir duyuru yapacak gibi görünüyor.
En son bilgilere göre Samsung, Galaxy S22 ve Galaxy Tab S8 serisinden başlayarak en az dört yıllık Android yükseltme desteğinin yanı sıra beş yıllık düzenli güvenlik güncellemeleri sunacak. Ayrıca, şirketin daha önce satmış olduğu bazı cihazlar da aynı işleme tabi tutulabilir.
Bu söylenti doğruysa, dört yıllık Android yükseltme desteğinin yanı sıra beş yıllık düzenli güvenlik güncellemelerine uygun Galaxy cihazlarının listesini kontrol edebilirsiniz.
Galaxy S22
Galaxy S22+
Galaxy S22 Ultra
Galaxy Tab S8
Galaxy Tab S8+
Galaxy Tab S8 Ultra
Galaxy S21
Galaxy S21+
Galaxy S21 Ultra
Galaxy S21 FE
Galaxy Z Fold 3
Galaxy Z Flip 3
Bunun yanı sıra Koreli teknoloji devinin Galaxy Note 20, Galaxy Note 20 Ultra, Galaxy S20, Galaxy S20+, Galaxy S20 Ultra ve Galaxy S20 FE için de aynı yazılım güncelleme ömrünü sağlamasını bekleyebiliriz. Ancak, gelecek kadrolar için rapor henüz resmi olarak onaylanmadı.
6 Comments
ben006
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-08-2022 10:16 AM (Last edited 02-08-2022 10:17 AM ) in
Diğer
Aynen dun gece bende paylastim s21 birlikte cikan ve cikacak tum orta sekmen telefonlara yazik oldu zenginlere yaramis durumda bu durum
Aykut
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-08-2022 10:48 AM in
Diğer
Samsung Apple olma yolunda ilerliyor. İlerleyen zamanlarda artık üst segmente hep destek verecek gibi duruyor.
Alfatürk
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-08-2022 10:55 AM in
Diğer
Samsung müşterileri dinlediği sürece ayakta durmaya devam eder, Bu net bir kavram
ben006
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-08-2022 10:57 AM in
Diğer
Tek sorun orta sekme s21 birlikte cikan orta sekmen tel ve cikacak telefonlara yazik oldu
Alfatürk
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-08-2022 11:01 AM in
Diğer
Oda değişir lansmandan sonra çünkü daha öncede öyle oldu direk listede A51 ,A71 ve diğer orta segmentler yoktu ilerleyen ayda belli oldu yani muhtemelen sonraki günlerde onlarında adı çıkar
Yani A52 ve üstü 4 yıllık güncellemeye dahil olabilir
Ama ilk öncelikle bilgi resmileşirse süper olur
Yani A52 ve üstü 4 yıllık güncellemeye dahil olabilir
Ama ilk öncelikle bilgi resmileşirse süper olur
ben006
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-08-2022 11:06 AM in
Diğer
Aynen oyle bende tahminlerim o yonde ama her zaman kiyamet seneryom hazir oluyor 😅