cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung kablosuz sarj cihazi

(Topic created on: 01-07-2024 02:18 PM)
698 Views
S20feamaexynoss
Active Level 2
Options
Diğer
Merhabalar elimde samsungun ep-p5400t 15w adindaki kablosuz sarj cihazi var
Ürün sorunsuz çalışıyordu tabiki şarjı kablo şarjindan uzun sürdüğü için sadece işim olmadığında ve akşamları takıyodum sorunsuz bir şekilde aylardır çalışıyor son 1 haftada uyandığımda 3 defa telefon şarjinin 1 -2 bitmek üzere olduğunu gördüm aynı şekilde buds 2'yide şarj etmemişti, ürünle gece temasım olmadı veya yerlerini kaydırmadım. Buna dikkat ediyorum takarken zaten. Ve ayrıca şarj göstergesinde 2 adet sarı led sürekli yanıp sönüyor. Samsungun orijinal kablosnu kullanıyorum neden böylr bir bileniniz var mı.
Ürün hala garanti kapsamında
Ayrıca belirtmek isterim ki şarja takınca aletten cızırtılar ve yüksek bi fan sesi de gelmekte. Simdiden tesekkurler
image
Bu ışık yanıp sönmeye tekrar takana kadar devam ediyor

0 Likes

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Deep_S22
Active Level 8
Diğer
Her elektirikli cihazın elektro manyetik bi alanı vardır. telefonu adaptörünüzle şarja takın kulağınızı götürün adaptörden cızırtı sesini duyarsınız. Ek olarak kablosuz şarjın manyetik alanı daha fazla olduğu için duyulcak kadar ses çıkarması gayet normal fan seside içindeki bileşenler ısındığı için soğutmaya çalışırken daha yüksek rpm ile döneceği için sesi yüksek duyulur bi sorun yoktur

View solution in context

0 Likes
2 Comments
Jubei
Active Level 10
Diğer
Merhaba.
Fan sesi gelmesi normal, cızırtı normal değil, bence bir an önce servise verin.
0 Likes
Solution
Deep_S22
Active Level 8
Diğer
Her elektirikli cihazın elektro manyetik bi alanı vardır. telefonu adaptörünüzle şarja takın kulağınızı götürün adaptörden cızırtı sesini duyarsınız. Ek olarak kablosuz şarjın manyetik alanı daha fazla olduğu için duyulcak kadar ses çıkarması gayet normal fan seside içindeki bileşenler ısındığı için soğutmaya çalışırken daha yüksek rpm ile döneceği için sesi yüksek duyulur bi sorun yoktur
0 Likes