cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Türkiye Müşterilerini Dikkate Almıyor. 😔

(Topic created on: 03-03-2022 08:18 PM)
209 Views
RoseGalaxyTabA8
Expert Level 2
Options
Diğer

Evet, herkese merhaba sayın Samsung yetkilileri ve Samsung Members forum üyeleri.. 

Bugünkü konumuz gene Türkçe Bixby hakkında olacak.. Evet dilerseniz başlayalım... 

26/02/2022 tarihinde Samsung Members uygulaması üzerinden Türkçe Bixby için hata raporu göndermiş bulunmaktayım.. 

image

Hata raporumu yukarıdaki fotoğraftan daha detaylı inceleyebilirsiniz. 
Neden hala Bixby'e Türkçe dil desteği getirmiyorsun Samsung..

Ve cevap olarak gene copy-paste yanıtlar... 

image

Bir yorum yapamıyorum.. Sürekli aynı cevaplar ile gelmeyin bizlere Samsung Türkiye!!!! Resmî bir açıklama bekliyoruz sizlerden! 

Samsung Members Türkiye Topluluğunda Gökırmak adlı moderatör bir arkadaşa konu ile ilgili yanıt vermiş.. Fakat hazır cevaplar diye düşünüyorum. 

image

Kore ile iletişimdesiniz tamam da bu nasıl bir iletişimdir.. Kore'de iletişimde iseniz bu Türkçe Bixby meselesini yakından incelemeniz gerekir ve iletişim boyunca eğer bir aksilik veya bir gelişme varsa bizlere neden bildirmiyorsunuz??? Bu sorun bir an önce son bulup Bixby'e Türkçe dil desteği bekliyoruz.. 

Şimdi haklı mıyım haksız mıyım siz söyleyin... Samsung artık yeter... Neden müşterileri dinlemiyorsunuz? Neden bir kere müşterileri dinleyip Bixby'e Türkçe dil getirmiyorsunuz... Bu kadar zor mudur Allah aşkına hep aynı açıklamayı yapmaktan biz sıkıldık, siz sıkılmadınız mı? 😑

Forum üyeleri, lütfen hata raporu felan ne gerekiyorsa yapın.. Böyle gitmez bu iş.. Artık bir Türkçe dile kavuşmamız lazım.. 

Lüften takipte kalınız.. 

Okuduğunuz için teşekkürler.. 
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Ben Samsung ta şunu öğrendim eğer bir özellik çok istendiğinde veya çok şikayet geldiğinde gerekeni yapıyorlar yani Bixby Türkçe dil desteği için çok uğraşmak gerekiyor 😊
Diğer
Kesinlikle haklısın Alfa abi..

İlla çok şikayet gelmek zorunda mı ya bir kere söylenilince anlatamıyoruz mu sizlere.... 😑😔
testg4and
Active Level 3
Diğer
Saf android hatasız bişekilde verseler yetecek . Ui makjaylayalım derken bisürü yeri bozuk , sıkıntılı os yi kullanıcıya çakıyorlar
Diğer
Kesinlikle kardeşim..
16579
Expert Level 4
Diğer
Haklisin sonuna kadar verdacim.
Dikkate neden alinmiyor bu kadar söylenmeye rağmen çok üzücü bir durum
inşallah en kisa sürede bizleri önemseyip dikkate alirlar..:)
Diğer
Umarım ezgi abla.. Katılıyorum..
Diğer
Havada bulut sen Türkçe bixby i unut benim hiç umudum yok ama çabalamak güzel tabi
Diğer
Kesinlikle..
16579
Expert Level 4
Diğer
Unut muu 😑Böyle demeseydin bari iyidiiii ama neyse :))
Diğer
İngilizce biliyorsan kullan derim güzel bir asistan:)
Fakat Türkçe dil desteği sorun bu işte.. 😑