cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung S25 'mi ? iPhone 16 'mı ?🤔

(Topic created on: 2 weeks ago)
34 Views
AEren_A54
Active Level 3
Options
Diğer

image

image

SİZCE HANGİSİNİ ALMAK DAHA MANTIKLI BİRBİRLERİNE GÖRE ARTILARI EKSİLERİ NELERDİR?🤔
Alickk
Active Level 6
Diğer
Sence Bariz Belli Değil Mi Hangisinin Daha İyi Olduğu
AEren_A54
Active Level 3
Diğer
Diğer insanların fikrini almak ta önemli hocam burda belki daha önceden iPhone kullanıp samsunga geçen insanlar var fikir alacaksan en iyi burdan alırsın.
Diğer
Başkalarının fikirlerini tartışmak başka düşünceler ile beyin fırtınası yapmak ve başkalarının deneyimlerini kayda almak forumun asıl amacı ve sen gelmiş neden böyle yapıyorsun diyorsun
Diğer
Hocam, hayırlı olsun! Pazar gecesi 3'te Android 15 One UI 7 güncellemesi geliyor. 31 dakika sonra bir bak istersen.😊
Quimoki
Active Level 6
Diğer
Kaynak?
Diğer
Ne için kullanacağınıza bağlı, ikisi de iş görür, ben olsam S25'i seçerdim. S25 zaten fena bir f.a.r.k atıyor.
thrmtn
Active Level 4
Diğer
İphone 14 pro max dan s24 ultraya geçtim sonra bir iphone 13 geçti elime ekran acayip rahatsız etti 120hz alışınca iphone windows xp gibi geldi gözğme almak istediğin modelleri tekno marketlerde incele dokun canlı gör hangisi hoşuna giderse onu al her ikisi de uzun süre sorunsuz kullanım sağlar
adnan34
Active Level 7
Diğer
S25
Ƙaaŋ
Active Level 7
Diğer
şimdi her ne kadar samsunga kızgın olsakta iphone karşısındaki şu tutumunu seviyoruz
Sisyphe
Expert Level 5
Diğer
Bu da soru mu? 😊
S25 tabi ki 🔥