cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung One Ui Home "One Ui 6" (Ana Ekran)

(Topic created on: 01-03-2024 06:00 PM)
254 Views
DENỊZ
Expert Level 5
Options
Diğer

• Merhabalar Değerli Members Üyeleri. 😊

● One Ui 6 ile Widget ve Animasyonlar Değişti ama Widget Animasyonları kaldırıldı. 

● Sürümünüz bu şekilde ve Yeni bir Ana Ekran güncellemesi geldiyse ayrıca bir güncellemedir.

Eski sürümse Yakında gelecektir One Ui 6 yüklemiş arkadaşlara.👇 (Geç yükleyen Arkadaşlara ve En azından bende Deneyinledim Eğer sıfırladıysanız Telefonunuzu, Bu güncelleme gidebiliyor sonrasında tekrardan gelecektir.)

image
* Bu Sekilde

* Arka planı sadelestirip bir Ekran kaydı aldım. 1 Aralık güncellemesiyle Animasyonlar daha Akıcı oldu bu videonun bir diğer amacıda budur.👇 

* Video Bu şekilde, Hem merak eden arkadaşlar için bilgilendirici olacaktır. Hem de 1 Aralık yamasıyla biraz daha hata düzeltmesi yapılmıştır.

*Bilgilendirmek için bir yazıdır zaten haberiniz varsa ve Güncellemeyi çoktan yaptıysanız Bakmanızı gereği yok.

● Eğer Gönderimi Beğendiyseniz Beğenip Yer İmlerinize ekleyebilirsiniz.👍

Sağlıcakla Kalın 

- GAŁAXY🔭 -

11 Comments
KaanBatu
Active Level 6
Diğer
Teşekkür ederiz hocam çok faydalı bir bilgilendirme olmuş. ONE UI 6 gelirse biz de göreceğiz inşallah.
DENỊZ
Expert Level 5
Diğer
Rica Ederim. Çok sağolun, bir arkadaş soru sorunca bende Bununla ilgili küçük bir gönderi paylaşma gereği gördüm. İnşallah Sorunsuz ve en az hatalı şekilde ulaşır One Ui 6 herkese. 😊
Diğer
Ana ekran için yeni bir güncelleme yayınlanmış henüz bizim cihazlara gelmedi ama geri gelme hareketi yapıldığı zaman boş gri renk oluşuyor 2.kez geri yapıldığı zaman ok işareti beliriyor bug mı yoksa normal mi anlamadım ...
DENỊZ
Expert Level 5
Diğer
Tam anlayamadım ne demek istediğinizi acaba sizde mi böyle bir bug var. Görüntülü şekilde anlatırsanız iyi olur. 😊
Diğer
Sanal geri tuşu ile ekranın sağ yada solundan geri gitme gelme hareketi yapıldığı zaman ok yerine ilk başta gri şekil çıkıyor akabinde 2.kez geri yapıldığında ok işareti çıkıyor
DENỊZ
Expert Level 5
Diğer
Şimdi anladım, Ben genelde Sanal tuşları kullanmıyorum ama şimdi denediğimde bir sorun göremedim kendimde normal bir şekilde çalışıyordu. One ui 6'dan sonra Sıfırlama yaptınız mı? Yada 1 Aralık güncellemesini Yaptınız mı ?
Diğer
Her ana sistem güncellemesi sonrası format atarım ama o bahsettiğim bug diyelim devam ediyor Aralık güncellemesi de kurulu
DENỊZ
Expert Level 5
Diğer
Anladım Bende böyle bir sorun oluşmuyor. Ama yakında düzeleceğini düşünüyorum sizde. 👍
BurakEA
Active Level 8
Diğer
Apk miror da şu sürümler de mevcut 05.05 güncel mi yoksa bu sürümler de gelicek mi1704302273912.jpg