Aamon
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Samsung, merakla beklenen One UI 7 arayüzünün yeni özelliklerini tanıtan bir video yayınladı. Video, kullanıcılara arayüzdeki değişikliklere ilk bakışı sunuyor.
Now Brief ve Now Bar
Galaxy S25'te tanıtılacak Now Brief özelliği kişiselleştirilmiş içerik özeti sunarken, Now Bar ise kilit ekranda bildirimleri görüntülüyor.Now Bar tüm Galaxy cihazlarında, Now Brief ise muhtemelen sadece S25 serisinde olacak.
Gemini'ye yan düğmeyle erişme
Galaxy S25'te yan tuş vasıtasıyla Gemini yapay zekasına erişim sağlanabilmektedir. Samsung'un bu hızlı erişim özelliğini eski Galaxy akıllı telefon modellerine de entegre etmesi planlanmaktadır.
Üretken yapay zeka özellikleri
Samsung, One UI 6.1 sürümüyle entegre ettiği ve One UI 7 ile geliştirdiği üretken yapay zeka düzenleme özelliklerini piyasaya sundu. Özellikle Apple Intelligence'a göre üstün performans sergileyen nesne silme özelliği büyük beğeni topladı. One UI 7, One UI 6.1.1 sürümünde tanıtılan ve galerideki fotoğraflara elle çizim veya çeşitli efektler uygulama olanağı sağlayan Sketch to Image özelliğini de muhafaza etmektedir.
Doğal dilde arama
Sunum videosunda Samsung'un yapay zekâ destekli doğal dil arama özelliği yer almaktadır. Bu özellik, Ayarlar menüsündeki fonksiyonları ve fotoğrafları kolayca bulmayı mümkün kılar. Örneğin, "Gözlerim çok yoruldu" komutu göz koruma özelliğinin etkinleştirilmesini sağlar. Benzer şekilde, fotoğraf aramalarında detaylı açıklamalar kullanılarak, normalde zor bulunacak fotoğraflar anında tespit edilebilir.
One UI 7 güncellemesi ne zaman gelecek?
Samsung, One UI 7 güncellemesinin hangi cihazlara geleceğini açıklasa da, kesin dağıtım tarihini henüz belirtmedi. Bildiğimiz kadarıyla, Galaxy S24 serisi, Galaxy Z Fold 6 ve Galaxy Z Flip 6 modelleri 7 Nisan'dan itibaren güncellemeyi almaya başlayacak. Daha eski modeller için güncelleme, takip eden haftalarda sunulacaktır.
14 Comments
- « Previous
-
- 1
- 2
- Next »
Aamon
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-24-2025 11:46 PM in
Diğer
Dostum, haberi paylaşan benim, makarasına takıldım arkadaşa. Sakin ol 😊
Aamon
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-24-2025 11:47 PM in
Diğer
Yıllardır Samsung kullanıcısıyım, şimdi o denli yorum yapanlara gerek yok, takıl geç 😊😊
Ahmet206
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-25-2025 12:01 AM in
DiğerBiraz sinirlendim reis😂
darwin33
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-25-2025 12:05 AM in
Diğer
Amiral gemisi diye sattıkları s23 e hiç bir özelliği getirmiyor sonrada yıllarca guncelleme vericez. Temayı değiştirmek adına guncelleme verecekseniz gidip iphone alalım hem geç ver hem eksik ver rezillik ya iphone almadığıma bin pismanim
ForGalaxyUser
Active Level 10
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-25-2025 12:38 AM in
Diğer
Yapay zekayı niye vermedi birader eskilere?

- « Previous
-
- 1
- 2
- Next »