cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

📱👇| Samsung ve Google’dan yapay zeka için iş birliği!

(Topic created on: 04-27-2024 01:26 AM)
711 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Diğer

image

Google ve Samsung uzun zamandır Android sistemi için başta olmak üzere genel bir iş birliği içindeler. Son yapılan resmi duyurulara göre görünen o ki iki şirket güçlerini birleştirerek Android ve Galaxy ekosistemini daha kullanışlı hale getirecekler. Yapay zeka odaklı olacak yeni özellikler hakkında çok detay verilmese de heyecan verici olacaklar gibi duruyor. İşte Samsung ve Google yapay zeka iş birliği detayları…

Samsung, Google ile yapay zeka özellikleri geliştiriyor

Samsung, Galaxy S24 serisi ile birlikte mobil yapay zeka alanında bir yenilik daha tanıttı. Galaxy AI sayesinde kullanıcılar birçok özelliğe erişebilirken, bugün paylaşılan resmi duyuru ile birlikte şirketin Google ile partnerliğini geliştirerek daha iyi bir deneyim sunmayı planladığını öğrendik.

Ocak ayında Samsung, Google’ın önceden Pixel cihazlar için tanıttığı Circle to Search özelliğini Galaxy S24 serisi için duyurdu. Bugün şirketin resmi X hesabından yaptığı paylaşımdan da görebileceğimiz üzere yapay zeka özellikleri tarafında yenilikler için Google ile iş birliğini genişletiyor.

Google’ın Platformlar ve Cihazlardan Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Rick Osterloh, paylaşımında Samsung ve Google arasındaki iş birliğinin hiç bu kadar güçlü olmadığını vurgulayarak gelecek yapay zeka özelliklerini heyecan verici şeyler olarak belirtti.

image

Ayrıca Samsung paylaşımında, “Google ile işbirliğimiz, en iyi Android ürün ve hizmet ekosistemini sunmaya yönelik ortak bir vizyon doğrultusunda çalışırken devam ediyor. Yapay zeka destekli Android ve Galaxy deneyimlerinin geleceği için heyecan verici şeyler yaklaşıyor,” dedi.

Tanıtılacak özelliklerin yapay zeka ile güçlendirilmiş Android ve Galaxy cihaz deneyimlerini geliştirmesi beklenirken iki teknoloji devi de daha fazla detay vermekten kaçındı. Peki ya sizce Samsung ve Google arasındaki iş birliği sayesinde ne gibi yapay zeka özellikleri tanıtılacak? Düşüncelerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.

Kaynak: SHİFTDELETE.NET 

7 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Eline emeğine sağlık 😊

View solution in context

Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Diğer
Emeğine sağlık.
Şimdi okudum bu haberi.
Açacaktım zor geldi, vazgeçtim 😄

View solution in context

Solution
Diğer
Eline emeğine sağlık

View solution in context

Solution
stony_hearted
Expert Level 5
Diğer
güzel haber😀🙏

View solution in context

Solution
CanerS21Fe
Expert Level 5
Diğer
Eline sağlık.

View solution in context

Solution
ATC_Closed
Expert Level 2
Diğer
Bilgilendirme için teşekkürler. Bu işbirliği Unpacked'da açıklanmıştı. Circle to Search. 🫡❤️

View solution in context

Solution
Diğer
Eline sağlık s20fekullanıcısı 😍

View solution in context

29 Comments
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Eline emeğine sağlık 😊
Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Diğer
Emeğine sağlık.
Şimdi okudum bu haberi.
Açacaktım zor geldi, vazgeçtim 😄
DENỊZ
Expert Level 5
Diğer
Aynısı hep bana Oluyor ya. 😂😂
Sisyphe
Expert Level 5
Diğer
Üşendim 😄
DENỊZ
Expert Level 5
Diğer
Banada oluyor şu üşengeçlik mereti. 😂

Haber yayınlayacağım, Özetleyeceğim, orjinal kaynağı Bulacağım Birde Ekleme Yapacağım da Bunları yapana Kadar 1 saat geçiyor. Baştan Vazgeçiyorum. 🤣
Anonymous
Not applicable
Diğer
Ben çok fazla özenmiyorum o yüzden 3 dakikada hazır oluyor
Sisyphe
Expert Level 5
Diğer
En iyi ss almak 🤣 🤣
Max. 1 dk
Anonymous
Not applicable
Diğer
O kadar da değil 🤣🤣🤣
Anonymous
Not applicable
Diğer
Sonra memberste reklam yüzünden haberini silsinler, sürekli reklam çıkıyor haberlerde