cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung, One UI 4.1 özellikleri

(Topic created on: 02-12-2022 09:11 AM)
644 Views
RecepF
Expert Level 5
Options
Diğer

Bu yeni Android işletim sistemi güncellemesi, geliştirilmiş bir kamera uygulaması, geliştirilmiş Takvim uygulaması gibi özelliklerden oluşur. Kamera uygulamasının artık bir Pro Modu var, size daha sezgisel bir deneyim sunuyor ve Galaxy cihazınızda bulunan her bir lensle çalışmanıza olanak tanıyor. Gece çekimleri artık çok daha iyi. Takvim uygulamasının artık ek bir özelliği var: sorunsuz bir çoklu platform ve çoklu pencere bağlantısı. Artık bölünmüş ekran düzenini değiştirebilirsiniz! Klavye kısayolları ve emojiler başka bir harika eklentidir.

Daha iyi özelleştirme

Her şeyden önce, One UI 4.1 Galaxy Experience Filmi, Samsung cihazlarında geliştirilmiş özelleştirme yeteneklerini ve kullanılabilirliğini tanıtarak başlar. One UI 4.0 zaten kullanıcının tercihine göre daha iyi arayüz özelleştirmesi sağlarken, One UI 4.1 deneyimi bir sonraki seviyeye taşıyor.

Yeni Kamera özellikleri

Galaxy S22 serisi telefonların, optimize edilmiş donanım ve yazılım sayesinde, düşük ışık ve gece fotoğrafçılığı için önemli Kamera iyileştirmelerini öne çıkardığı söyleniyor. Buna göre, One UI 4.1 , video kaydını kilitlemek için yeni bir özellik olan “Dokun, Tut ve Kaydır” ile yerel Kamera uygulamasına geliştirmeler ekler.

image

Pro Modu, sosyal platformlarla optimize edilmiş Kamera

One UI 4.1, özellikleri daha da iyileştirerek ve kullanımlarını kolaylaştırarak, Galaxy akıllı telefonda bulunan her Kamera lensindeki Pro Modu desteğini genişletir. Ayrıca, telefonun fotoğrafçılık özellikleri artık Instagram, Snapchat ve TikTok'un uygulama içi Kameralarıyla çalışıyor.

image

image

One Drive üzerinden galeri erişimi

Bunun yanı sıra, One UI 4.1, Galaxy sahiplerinin One Drive'daki Samsung-Microsoft işbirliği sayesinde Galeri'nin resimlerine ve videolarına cihazlar arasında erişmesine izin veriyor.

Bir UI Sekmesi 4

Tıpkı One UI Watch 3 işletim sistemi gibi, Samsung da Galaxy Tabs gibi büyük ekranlı cihazları için One UI Tab 4'ü piyasaya sürdü. Bu yazılımın, Google'ın tabletler ve katlanabilir cihazlar için yakında çıkacak olan Android 12L işletim sistemini temel alması muhtemeldir ve ek üretkenlik ile daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunar.

image

Daha fazla bilgi için aşağıdaki videoyu kontrol edebilirsiniz.

11 Comments
EminTuğra44
Active Level 8
Diğer
Çok iyi olmuş ellerinize sağlık. Bir şey soracağım, one ui 3.1 olanlar mesela tab s7 fe 4.1 mi alıyor?
BoraS20FE
Expert Level 5
Diğer
Evet, Tab S7 FE One UI 4.1 güncellemesi ile Android 12'yi alacaktır.
EminTuğra44
Active Level 8
Diğer
Çok teşekkür ederim
Topraks9plus
Expert Level 5
Diğer
Dokun ve kaydır özelliği zaten var, boş güncellemeyi doldurma çabaları👍
Diğer
Samsung a72 One UI 4.1 gelecek mi bilginiz var mı.?
RecepF
Expert Level 5
Diğer
Gelecek ne zaman gelir bilmiyorum
Diğer
Teşekkürler Recep
RecepF
Expert Level 5
Diğer
Rica ederim
Turansar00
Active Level 5
Diğer
Yeni kamera özellikleri gece daha iyi çekim filan sadece s22 demi olacak yoksa tüm one ui 4.1 alacak cihazlardamı?