cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Odyssey G7 Tiz Ses ve 10 Bit Sorunu

(Topic created on: 11-07-2022 11:10 AM)
178 Views
ozgurr34
Beginner Level 2
Options
Diğer

Merhaba, monitörümün mavi aydınlatma ışıkları yandığında tiz bir ses geliyor ayrıca ekranda bazı renkler açıldığında (kırmızı, yeşil tespit edebildiklerim) yine tiz rahatsız edici bir ses var. Ve bir diğer sorun monitörü 10 bit kullandığımdan dolayı bazen açıldığında tüm ekran büyümüş oluyor bunun çözümü monitörü kapatıp güç kablosunu çekip 10-15 saniye bekleyip tekrar açmak bu şekilde çözülüyor ancak ara ara olmasından kaynaklı insanı rahatsız ediyor tahminim yazılımsal bir sorun. Samsung tarafından 1 kez, Amazon tarafından 2 kez değiştirilen bu monitörden artık gerçekten sıkıldım maalesef enflasyon kaynaklı fiyatlar uçtuğu için para iadesi alıp düşük segment bir monitöre geçmek istemiyorum ve mecburen bu monitörü kullanıyorum.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Diğer

Merhaba ozgurr34,

Konuyla ilgili olarak ekip arkadaşlarımız sizle iletişime geçmek için aradı ancak ulaşmadı. Bundan sonraki süreçte de her türlü destek talepleriniz için 444 77 11 numaralı çağrı merkezimizden de destek alabilirsiniz.

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
2 Comments
ozgurr34
Beginner Level 2
Diğer

Samsung'un ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum 1 kez aradılar ürünü servise bırakmam gerektiğini söylediler ancak müsait olmadığımdan bunu yapamayacağımı söyledim ve o günden beri sürekli beni aramadıkları halde arayıp ulaşamadık smsi atmaya başladılar, ayrıca daha önceki tecrübelerime dayanarak muhtemelen monitörde bir sorun olmadığını söyleyip geri verecekler çünkü en son ellerinde dp portlu bir bilgisayar olmadığından bana 240 hz monitörü hdmi kablo ile kullanmamı söylemişlerdi.

ekran.jpg

0 Likes
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Diğer

Merhaba ozgurr34,

Konuyla ilgili olarak ekip arkadaşlarımız sizle iletişime geçmek için aradı ancak ulaşmadı. Bundan sonraki süreçte de her türlü destek talepleriniz için 444 77 11 numaralı çağrı merkezimizden de destek alabilirsiniz.

Teşekkürler.

MOD

0 Likes