Samet_Ün
Beginner Level 2
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Monitörün uykundan uyanma süresi ve açılma süresi 8-10 saniye sürdüğü için bios ekranın göremiyorum ve ekran kartı monitörden sinyal alamadığı için ayrıca 5 kısa bip sesi veriyor. Bios ekranını göremediğimden direkt masaüstü ekrana geliyor. İlk olarak monitörün açılmasını bekleyip sonra bilgisayarı açarsam sorun yok fakat her seferinde bunu yapmak istemiyorum. Ayrıca bilgisayarı uyku modundan çıkardığım zaman yaklaşı 20 saniye monitöre görüntü gelmesini bekliyorum. Nu sorunu yaşayan var mı ? ve de bir çözümü var mı ?
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
Solution
Lobao
Active Level 9
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-13-2022 09:39 AM in
Diğer
Bende bu monitörden yok ama aklıma bikaç çözüm geliyo. Umarım sorununuzu çözer. Bios güncellemesi deneyebilirsiniz. Ekran kartı driver güncellemesi varsa kontrol edin. Monitor üzerinden Joystick yukarı Menü > Oyun> Free Sync > Kapalı konuma getirin. Sonrasında Yenileme hızı 120 Hz ayarlayın. En son farklı kablo ile deneyin.
1 Comment
Solution
Lobao
Active Level 9
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-13-2022 09:39 AM in
Diğer
Bende bu monitörden yok ama aklıma bikaç çözüm geliyo. Umarım sorununuzu çözer. Bios güncellemesi deneyebilirsiniz. Ekran kartı driver güncellemesi varsa kontrol edin. Monitor üzerinden Joystick yukarı Menü > Oyun> Free Sync > Kapalı konuma getirin. Sonrasında Yenileme hızı 120 Hz ayarlayın. En son farklı kablo ile deneyin.