cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

samsung odyssey g7 siyah ekran sorunları

(Topic created on: 12-09-2022 05:21 PM)
228 Views
Samet_Ün
Beginner Level 2
Options
Diğer

Monitörün uykundan uyanma süresi ve açılma süresi 8-10 saniye sürdüğü için bios ekranın göremiyorum ve ekran kartı monitörden sinyal alamadığı için ayrıca 5 kısa bip sesi veriyor. Bios ekranını göremediğimden direkt masaüstü ekrana geliyor. İlk olarak monitörün açılmasını bekleyip sonra bilgisayarı açarsam sorun yok fakat her seferinde bunu yapmak istemiyorum. Ayrıca bilgisayarı uyku modundan çıkardığım zaman yaklaşı 20 saniye monitöre görüntü gelmesini bekliyorum. Nu sorunu yaşayan var mı ? ve de bir çözümü var mı ?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Lobao
Active Level 9
Diğer
Bende bu monitörden yok ama aklıma bikaç çözüm geliyo. Umarım sorununuzu çözer. Bios güncellemesi deneyebilirsiniz. Ekran kartı driver güncellemesi varsa kontrol edin. Monitor üzerinden Joystick yukarı Menü > Oyun> Free Sync > Kapalı konuma getirin. Sonrasında Yenileme hızı 120 Hz ayarlayın. En son farklı kablo ile deneyin.

View solution in context

0 Likes
1 Comment
Solution
Lobao
Active Level 9
Diğer
Bende bu monitörden yok ama aklıma bikaç çözüm geliyo. Umarım sorununuzu çözer. Bios güncellemesi deneyebilirsiniz. Ekran kartı driver güncellemesi varsa kontrol edin. Monitor üzerinden Joystick yukarı Menü > Oyun> Free Sync > Kapalı konuma getirin. Sonrasında Yenileme hızı 120 Hz ayarlayın. En son farklı kablo ile deneyin.
0 Likes