cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Modları Sizden memnun değiliz!

(Topic created on: 12-08-2023 08:36 PM)
931 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Diğer

Kabul edin artık gönderi taşımayın okeeey? Samsung Hindistan'da başka ürünler bile paylaşılıyor burada herşeye sınırlama gözümden düştünüz.

4 Solutions

Accepted Solutions
Solution
s21fegang
Active Level 7
Diğer
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Çözüm işaretleyemeyelim diye paylasımlar birleştirildi.Konuyu açan herkesi çözüm işaretlesin yoksa onlar yapacak ve konu kapanacak.

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Çözüm işaretle yorumları.

View solution in context

0 Likes
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Diğer

Merhaba M146BLOBISI,

Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan durumlar dışında başlıklarınız veya yorumlarınızda herhangi bir kaldırma, silme durumu söz konusu değildir. Yapılan işlem akışımızı kısaca belirtmek isterim.

1- Açtığınız konunun içeriği ile alakalı veya ilişkili daha önce açılmış bir başlık mevcut ise sizin açtığınız başlık o sayfaya yorum olarak taşınır. Herhangi bir şekilde topluluğu rahatsız etmediği sürece yorum silme durumu söz konusu değildir. Kendi sayfanızda bunu " Yorumlar " kısmından görüntüleyebilirsiniz. Samsung Forum’da içerik paylaşma kurallarına aşağıdaki link üzerinden ve Samsung Members uygulaması > Bildirimler  > Samsung Members Topluluk Kullanıcı Rehberi > Genel İhlaller kısmından bilgilere ulaşabilirsiniz.

target=_blankhttps://r2.community.samsung.com/t5/Forum-Kurallar%C4%B1/SAMSUNG-MEMBERS-FORUM-%C4%B0%...

2- Açılan başlıktaki konu çözüme kavuştuysa, konu kilitlenmekte ve yeni yanıtlara kapatılmaktadır.

Anlayışınız ve foruma yaptığınız katkılar için teşekkür eder,  görüş ve önerilerinizle birlikte aramızda görmekten her zaman memnuniyet duyduğumuzu belirtmek isteriz.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

61 Comments
Anonymous
Not applicable
Diğer
Gerçekten Diyorum Neden Her Gönderim Yok Oluyor? 🤔
SamTRAUDMAN
Active Level 7
Diğer
😀😀😀
Anonymous
Not applicable
Diğer
🙂
SamTRAUDMAN
Active Level 7
Diğer
👍
Cumaa
Active Level 7
Diğer
Vallah iyi yapıyorlar kısıtlamakla darlamaktan başka bir şey değil yaptığınız güncelleme istiyorsunuz sürekli bırakın sorunsuz bir şekilde gelir zaten
Anonymous
Not applicable
Diğer
İşin tuhaf tarafı denetleyende yok bunları!En iyi çözüm yazarlarında ilk sırada bunlar var,sanırsın burada millete yardım ediyorlar da sorunları çözülüyor!
Faal
Active Level 7
Diğer
Tek hak verdiğim cümlen olabilir. Katılıyorum sonuna kadar.
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Diğer
ilk kez bende 😅
0 Likes
Faal
Active Level 7
Diğer
Olsun burdan sosyalleşmeye çalışıyor. Önceden kendisine çok kızıyordum ama Bi kaç gündür sempatimi kazandı.