Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
07-06-2024 07:20 PM in
Diğer
Merhaba değerli forum kullanıcıları nasılsınız umarım gününüz güzel geçmiştir ve geçiyordur. Bugün ki konumda size Telefon ve Tabletlerimizde kullandığımız hafıza kartlarının okuma ve yazma hızını nasıl test edebiliriz bundan söz ediyor olacağım. Peki ama buna niye ihtiyaç duyarız derseniz : Hafıza kartlarıda tıpkı diğer donanımlar gibi zaman içerisinde performanslarını kaybedebiliyorlar ve hızları düşebiliyor sorunlar çıkarabiliyorlar. Bizde bu yöntem ile ne durumda olduklarını görebiliriz. Veya yeni bir Micro SD hafıza kartı satın aldınız orjinal olup olmadığına emin olmak istiyorsunuz yine bu testi yapabilirsiniz. Çünkü sahte ürünlerde kutuda yazan okuma ve yazma hızı değerlerinin çıkması son derece düşüktür.
Bu işlemleri PC kullanmadan direkt telefon üzerinden yapabiliriz. Hadi başlayalım;

Kullanacağımız uygulamanın adı : CPDT ben bu uygulamadan zaten size daha öncede sanal ram işe yarıyor mu konumda söz etmiştim. Uygulamayı Google play store üzerinden resmi bir şekilde güvenle cihazınıza kurabilirsiniz. Kullanımı için ise lütfen resimleri takip ediniz.
PROGRAMIN KULLANIMI; 👇
FAYDALI VE YARARLI OLMASI DİLEĞİYLE VAKİT AYIRIP KONUMU OKUDUĞUNUZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM
🙏🖤😊
Solved! Go to Solution.
10 Comments
- « Previous
-
- 1
- 2
- Next »

Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New