cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Good Lock Modülleri Nedir? Siberizm Ne Kullanıyor?

(Topic created on: 07-06-2024 10:10 PM)
737 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Diğer
Dostlar GoodLock nedir sorusu için önceden bir post yayınlamıştım. Bu seferde GoodLock modüllerini inceleyelim.

Öncelikle GoodLock, Samsung tarafından resmi olarak geliştirilen ince ayar yazılımıdır. One UI arayüzü basitlik üzerine kurulu olduğundan detaylı özelleştirmeler bu uygulamaya taşınmıştır. 

Çoklu modül kullanımda ufak performans kayıpları ve pil sağlığında ufak düşüşler görülebilir. Her ihtiyaca uygun modül bulunurken her modülü kullanmak gereksizdir.

Peki Hangi Modül Ne İşe Yarıyor? Hızlı Tur:

- Lock Star 

Kilit ekranı ve AOD'unuzu özelleştirmek için detaylandırma sağlar,

- Quick Star

Bildirim paneli olarak halkın bildiği Hızlı Paneli özelleştirmemize olanak sağlar. 

- Nav Star

Telefonumuzda geri dönme, ana sayfaya dönme ve son kullanılan uygulamaları görme için kullandığımız alt barı özelleştirmemizi sağlar. 

Hem navigasyon tuşları, hem de tam ekran hareketleri için geçerlidir

- Home Up

One UI Ana Ekranınıza özelleştirme seçeneklerini arttırır 

- Clock Face

Özel saat oluşturmanızı sağlar 

- Theme Park

Kendi temanızı oluşturmanızı sağlar. 

- Keys Cafe

Klavyenizi özelleştirmenizi sağlar. Theme Park içerisinde de özelleştirme imkanı bulunsa da Keys Cafe'yi sadece indirip aktif etmek bile harika bir klavyeye erişmenizi sağlar 

- Edge Lightning+

Edge aydınlatmanız için daha fazla seçenek sunar. Ancak ek animasyonlar maalesef yoktur.

Buraya kadar olan modüller özelleştirme modülleriydi. Bir de ek özellikler için bulunan modüller var. Gelin onları da inceleyelim

- Nice Shot

Ekran kaydı ve görüntüsü için ek özellikler sunar

- Noti Star

Bildirim geçmişimizi yönetmenize olanak sağlar 

- Nice Catch

Telefonunuzdaki çeşitli olayları izlemenizi ve kaydetmenizi sağlar. Daha çok detay meraklıları için yazılmıştır

- One Hand Operation+

Tek el kullanımına ek özellikler sunar

- Multi Star

Çoklu uygulamayı tek ekranda açmak isteyen kullanıcılar ek özellikler sunar

- Regi Star

Telefonunuza bir çok yeni fonksiyon eklemenize olanak sağlar

- Sound Assistant

Detaylı ses yönetimine olanak tanır 

- Routines+

Hali hazırda bulunan Rutinler ve Modlar yazılımı için ek özellikler sunar

Siberizm Ne Kullanıyor? Ne için? 

Dostlar ben sadeliği seven birisiyim. Temalaştırma modüllerinde detaylı özelleştirmeler yerine daha sade tasarıma evrilmek için kullandıklarım var.

Home Up

image

Gördüğünü ayarlarda kullanıyorum. Klasik görev yöneticisi pekte hoşuma gitmiyor. iOS tarzı bir görünüme çektim. Tek kullanım amacım da bu. Arada bir anasayfa klasörlerine Pop-Up görünümü vermek içinde kullanıyorum

Nav Star

image

Sadece navigasyon çubuğunun boyutunu artırmak ve saydamlığını azaltmak için kullanıyorum

Routines+

Kilit ekranımda belirlediğim parmak iziyle hızlıca uygulama açmak için kullanıyorum.

Sound Assistant 

Ses seviyemi daha detaylı görmek ve uygulama bazlı ses yönetimi sağlamak için kullanıyorum. 

Siz neler kullanıyorsunuz?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Sound assistant registar routines+

Özellikle ses asistanının eklediği şu bar ve eklediği diğer özellikler çok hoşuma gidiyor.1720294225841.jpg

View solution in context

9 Comments
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Sound assistant registar routines+

Özellikle ses asistanının eklediği şu bar ve eklediği diğer özellikler çok hoşuma gidiyor.1720294225841.jpg
Anonymous
Not applicable
Diğer
Buna bayılıyorum hocam 🤩
Anonymous
Not applicable
Diğer
Eline sağlık 😊👍
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Diğer
Teşekkür ederim hocam 🙏🏻
dolphin56
Active Level 10
Diğer
Eline sağlık hocam bende kullanıyorum güzel uygulama 👍😊
Anonymous
Not applicable
Diğer
Teşekkür ederim hocam 🙏🏻. Açıkçası belirli modüller dışında pek ihtiyacım yok ve o modüllerde kullandığım sistemler çok temel özellikler. Keşke Samsung direkt One UI tarafına getirse
dolphin56
Active Level 10
Diğer
Keşke hocam 😔
SonerA345G
Expert Level 3
Diğer
Eline sağlık demek,bende sadelik sevmek.İçeriğini beğenmek,devamı gelmek🙂👍
Anonymous
Not applicable
Diğer
Çok teşekkür etmek 🙏🏻 desteğinizi karşılığını vermeye çalışmak 😅👌