cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Galaxy A55 ilgili.

(Topic created on: 07-04-2024 06:13 AM)
193 Views
Güneykovboy34
Active Level 5
Options
Diğer
Modelini alanlar burada mısınız? Fiyatlar değişiyor sabit tutmuyor. Sebepler fikriniz varsa söylesin. Media markette indirimleri girmişti Bi arada olmuştu almış olanlar varmı?
3 Comments
zamzungcuS24
Active Level 6
Diğer
Evet ben Vodafone çıkışlı kapalı kutu ikinci el aldım. 2 günlüktü 2 gündür de kullanıyorum sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım.
0 Likes
Rockersahin
Expert Level 1
Diğer
Bana Telefon Değişimi Çıktı Tüketici Hakem Heyetinden A55 Teklif Ettiler Kabul Etmedim Daha İyi Bir Telefon Olan Samsung S23 Fe Modelini İstedim Sadece Samsung S23 Fe Telefonun Şarjı 7.5-8 Saat Gidiyor Telefon Yağ Gibi Kayıyor Dinamik Amoled 2x Ekran Uçuyor Ben Senin Yerinde Olsam Samsung S23 Fe Alırım Telefon Yağ Gibi Uçuyor Tam Bir Amiral Gemisi Hemde Fiyatları Yakın Gel Sen Beni Dinle Samsung S23 Fe Al Seni Deli Eder Samsung A55 Bende Bunun A54 Versiyonu Var 5 Lira Etmez A73 Yok Diye Almıştım Zamanında 😂🤘
0 Likes
RazorCrest
Active Level 4
Diğer
Bir önce ki modele göre pek gelişme olmadığı için insanlar elinde ki cihazı değiştirmek istemedi bu cihazla beklenilen çıkışı yakalayamadı A35 bundan daha fazla satıyor ama A55te ki yeni çıkan exynos 1480 çok dengeli bir işlemci olmuş iyi şarj süreleri veriyor ve aşırı ısınmıyor kameralar fiyatına göre gayet iyi burada sürekli görüyorum S23fe alın diye telkinde bulunuyorlar şarja bağımlı yaşamak isteyenler tercih edebilir.
0 Likes