cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Find

(Topic created on: 07-01-2024 09:08 PM)
438 Views
yusufs23tabs9feplus
Active Level 10
Options
Diğer
Find da yakınımda ara özelliği neden çalışmıyor? Bir de elma da hani var ya airpodsu bir yere koysan bile oklarla şurada diye gösteriyor bu Samsung da yok mu çünkü sadece GPS den gösteriyor.

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
EmreS24
Active Level 7
Diğer
Biraz beklemen gerekiyor, bazen 1 dakikada, bazen 3 dakikada, bazense 10 dakikada yakın arama çalışıyor. UWB desteği olması gerekmiyor bildiğim kadarıyla yön göstermesi için. Cihazım S22 UWB yok, kulaklığım Buds 2 Pro ve Smart Things Find üzerinde rahatlıkla kulaklık kutusu içinde, kapak kapalıyken cihazı bulup alarm çaldırabiliyorum.

View solution in context

Solution
EmreS24
Active Level 7
Diğer
Ne yazık ki uwb destekli güncel bir Plus veya ultra modelli bir telefonunuz yoksa yapamazsınız

View solution in context

Solution
EmreS24
Active Level 7
Diğer
15 Comments
Diğer
Ok göstergesi ile bulabilmek için cihazının belirli bir seviyeden yüksek olması ve kulaklıkları bağlı olman lazım s23 te yok ultra da var sanırım
Diğer
Nasıl ya iPhone kaç senelik telefonlarında bile sağlıyor bu özelliği
Melsa-5
Active Level 7
Diğer
O iphone
RaGoN
Active Level 8
Diğer
Bağlı olmasına gerek yok. S23'ümde, kulaklık kutunun içinde, kutu da çantadayken tam yer tepsiti ve çaldırma yapabiliyorum.
0 Likes
Solution
EmreS24
Active Level 7
Diğer
Biraz beklemen gerekiyor, bazen 1 dakikada, bazen 3 dakikada, bazense 10 dakikada yakın arama çalışıyor. UWB desteği olması gerekmiyor bildiğim kadarıyla yön göstermesi için. Cihazım S22 UWB yok, kulaklığım Buds 2 Pro ve Smart Things Find üzerinde rahatlıkla kulaklık kutusu içinde, kapak kapalıyken cihazı bulup alarm çaldırabiliyorum.
Diğer
Onu bende yapabiliyorum demek istediğim ok şeklinde elmadaki gibi kamera ile göstermesi
Solution
EmreS24
Active Level 7
Diğer
Ne yazık ki uwb destekli güncel bir Plus veya ultra modelli bir telefonunuz yoksa yapamazsınız
Diğer
S23 plus alsam oluyor muydu yani
Solution
EmreS24
Active Level 7
Diğer
Evet 🥲