cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Akıllı Servis Merkezlerinin önünde mama kapları mı var?

(Topic created on: 06-09-2022 12:15 PM)
23790 Views
SamsungFY
Community Manager
Options
Diğer

01.png

jesuusissa
Beginner Level 4
Diğer
👏👏👏medeniyeti ancak hayvan cocuklarimizin patilerinden tutarsak ogrenebiliriz 😇🥰😘🙏🙏
okgo
Active Level 1
Diğer
Evet katiliyorum
0 Likes
kaankesenek
Beginner Level 3
Diğer
Çok saçma köpekten korkan insanlar da var
OlmasıGereken
Beginner Level 2
Diğer
Senin üzerine doğru hiç köpek koşmamış sanırım. 4-5 köpek bir arada çete gibi. Köpek bana havladı. Sakince geri döndüm. Korksam kaçsam arabada çarpabilirdi. Başka sokaktan evime gittim. İnsanlar sokakta yürümeye korkar hale geldi. Sabah 05:00'de yola çıkmam için otobüs için bekleme yerine gidecektim. Köpekler yolun ortasını mesken tutmuş. Üzerime doğru koşuyordu. Hoş dedim kaçırdım. Hayvanları bende severim ama insanlara saldırıyorlar ölümüne neden oluyorlar. Hayvanseverler mağdur insanı değil köpeği savunuyorlar. Anlamakta güçlük çekiyorum. Bu kadar acımasızlık olmaz. Başı boş köpekler sokaklardan toplanmalı.
0 Likes
kaankesenek
Beginner Level 3
Diğer
Ne yazdığımı okudun mu ?
0 Likes
gamers_türk
Active Level 1
Diğer
Ben avm de gördüm ama avm e girişinde hayvan yasak yazıyodum adı nı vermiycem ama sacede o şirketin önünden kaldırın sokaklara koyun üstüne Samsung yazın daha mantıklı
0 Likes
Ataben
Beginner Level 2
Diğer
Adını yazmazsan nerden bilsinler hangi avm olduğunu ifşa etmekte özgürüz hayvan sevmeyeni bizde sevmeyiz çünki hayvan sevmeyenin sevgisinden şüphe ederiz
gamers_türk
Active Level 1
Diğer
Koskoca Samsung bilir
0 Likes
Blachard06
Beginner Level 2
Diğer
Yok
0 Likes
istilacı
Active Level 1