Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Biraz farklı bir stil katalım dedik 🤭😄 View Post
Tabletimin dokunmatigi bazi yerlerde calisiyor bazi yerlerde calismiyor yeniden baslatmayi denedim ekran kilidini girmem gerek yeniden baslatmak icin... View Post
Haziranda alcamAma karasız kaldımTab S10 FE11.0inç 2k tft ekran 90hz12/256gbExynos 1580 4nm 2.9ghz8000mAh 45wOne ui 7 ile geldi 7 yıl güncelleme... View Post
Ayrıca @AhmetA175G abime teşekkür ederim yardım ettiği için😊 View Post
Ankete katılmak isteyenler DM'den link alabilir❗ Şuan 18 kişi katılmış. Hedefimiz 40 kişi✨️ View Post
Talep oluşturuldu sonrada bilgiler güncrllendi yazıyor 2 günden beri birşey olmadı öncekinde posta geldi adres yanlış diye heralde adres vu sefer... View Post
Sizde de böyle bir sorun var mı? View Post
📸 Camera Assistant Nedir? Camera Assistant, Samsung’un Good Lock uygulama paketine eklenebilen bir modüldür. Bu modül, kameranın normal... View Post
saat 11.25 te attığım gönderi yoruma kapanmadı ama ne hikmetse ATATÜRK'ün olduğu ve saat 14 civarlarında paylaştığım gönderi yorumlara... View Post