cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung 45 WATT adaptör orijinalligi konusu hakkinda

(Topic created on: 06-26-2023 09:50 PM)
1029 Views
Künefe
Active Level 3
Options
Diğer

image

image

image

image

image

Hepinize merhabalar degerli members kullanicilari Hepsiburada'dan aldigim samsung turkiye garantili oldugu soylenen adaptor orijinal mi ben cozemedim kablosu ilginc geldi sizce orijinal bilgili uyeler yardimci olabilir mi ☺️

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
İnfoDijital
Active Level 8
Diğer

* Sahte şarj aletlerinin dış kaplaması genelde kalitesizdir. Dolayısıyla kolayca kırılabilir bir madde olduğu dokununca bile anlaşılabilir. Bu nedenle cihazın içi kısmının doğru yerleştirilmediği ve kaplamanın yamuk olduğu kesimleri vardır.

* Press baskısı orijinal şarj aletinde kapağın üst kısmındadır. Orijinal olmayan şarj aleti ise kapağın yan kısmında kapağın bitiş çizgisindedir.

* Usb soket girişinde orijinal şarj aleti daha düzgündür. Orijinal olmayan şarj aleti ise hafif yamuk olarak görünmektedir.

* Şarj aletinin uç kısmı yani prize giren kısımda orijinal şarj aleti demir ve baskı kusursuz bir şekilde hatasız ve pürüsüzdür. Orijinal olmayan şarj aleti ise **bleep** bask ile demirin üzerine taşma durumu olmaktadır. Baskısı hatalı ve pürüzlü görünür.

* Samsung yazısı orijinalinde daha siliktir. Orijinal olmayan ürün için ise yazısı daha koyu ve baskındır.

* Yan tarafında yazan yazılar orijinal üründe daha siliktir. Orijinal olmayan üründe ise yazılar daha koyu ve baskındır.

* Boyutlarında farklılık vardır. Orijinal ürünün boyu orijinal olmayan ürüne göre 2 milim daha kısadır.

View solution in context

6 Comments
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Diğer
qr kodu taramayı dene
Diğer
Yan sanayi bu hepsi burada trenyol cogu firma cakma satiyor vatan teknosadan alin bende aldim parantez icinde samsung turkiye garantili yaziyordu 1 ay sonra bozuldu servise gitim garantili olmadigi ve cakma oldugu raporlandi o raporla iletisime gecip iade ettim zaten kablosu siyah bi karton icinde gelmisti bu sekildi orjinal olanin kutusunun arkasinda ise ablem vardir maviyle isaretledim orjinal olani birde cakma olani birakacam anlarsin Screenshot_20230626_223913_Chrome.jpgScreenshot_20230626_224007_Chrome.jpgScreenshot_20230626_224003_Chrome.jpg
ChipsTR
Active Level 6
Diğer
Dostum ben 1000 TL ye aldım 45w orjinal kablosu ve kafasını Samsung mağazasından 300-500 olanlar sahte iyi kalite replika oluyor
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Diğer
bunlarla uğraşmak istiemyorsanız ya Samsung'un kendi sitesinden alacaksınız, ya da Spingen hızlı şarj cihazını tercih edeceksiniz kafanız rahat edecek. 😉
Cosmosium
Expert Level 2
Diğer
Küçük bir bilgilendirme orjinal sarj aleti . 140 tl olamaz. 400 tl civarı veya daha yüksek oluyor. Yani düşük fiyatlı görünce herkes alıyor. Ama yanlış
Solution
İnfoDijital
Active Level 8
Diğer

* Sahte şarj aletlerinin dış kaplaması genelde kalitesizdir. Dolayısıyla kolayca kırılabilir bir madde olduğu dokununca bile anlaşılabilir. Bu nedenle cihazın içi kısmının doğru yerleştirilmediği ve kaplamanın yamuk olduğu kesimleri vardır.

* Press baskısı orijinal şarj aletinde kapağın üst kısmındadır. Orijinal olmayan şarj aleti ise kapağın yan kısmında kapağın bitiş çizgisindedir.

* Usb soket girişinde orijinal şarj aleti daha düzgündür. Orijinal olmayan şarj aleti ise hafif yamuk olarak görünmektedir.

* Şarj aletinin uç kısmı yani prize giren kısımda orijinal şarj aleti demir ve baskı kusursuz bir şekilde hatasız ve pürüsüzdür. Orijinal olmayan şarj aleti ise **bleep** bask ile demirin üzerine taşma durumu olmaktadır. Baskısı hatalı ve pürüzlü görünür.

* Samsung yazısı orijinalinde daha siliktir. Orijinal olmayan ürün için ise yazısı daha koyu ve baskındır.

* Yan tarafında yazan yazılar orijinal üründe daha siliktir. Orijinal olmayan üründe ise yazılar daha koyu ve baskındır.

* Boyutlarında farklılık vardır. Orijinal ürünün boyu orijinal olmayan ürüne göre 2 milim daha kısadır.