cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

SAMSUNG VS APPLE

(Topic created on: 04-21-2021 01:56 PM)
760 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Diğer

Arkadaşlar şimdi çoğu kişinin genel anlamda parası olsa direkt apple alacak bunu biliyoruz neden çünkü insanlar cihaz özelliklerini bilmese bile adamlar yıllardır kendi sistemleriyle ve tasarımlarıyla ve de kolay bir arayüzüyle güzel bir elma logosuyla insanları cezbedilmeyi başarmış ve de uzun yıllar verilen güncellemelerle iphone kullanıcılarini mağdur etmeyecek ve verilen her güncellemede cihazı yavaşlatmayacak güncellemeler vermesi ve yıllarca vermesi insanları zaten direkt iphone almaya teşvik ediyor gelelim samsung a samsung başta kendi işletim sistemini kursada android in piyasaya çıkmasıyla yoluna direkt android ile devam etti fakat android alt yapısı ios kadar gelişmiş olduğunu söyleyemeyiz neden çünkü ios sadece iphone lara özel bir sistem fakat android sistemi apple haricindeki cihazların tümünün kullandığı bir sistem ve android sisteme sahip samsung gibi xiaomi cihazlar özellikle samsung yılda bir sürü android sistemli cihaz ozellikle a serisi çıkarıyor ve bu da zaten android in her markaya verdiği sistemi güçsüz ve güvensiz kılıyor bu yüzden insanlar samsung yerine durumu iyi ise iphone cihaz tercih ediyor eğer samsung ta iphone gibi ilk zamanlarda kendi sistemiyle bu kadar çok cihaz çıkarmasaydı apple gibi herkes direkt samsung alırdı peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ?

15 Comments
Diğer
Bende aynen size katılıyorum iphone gerçekten çok kaliteli bir marka cihazları harika uzun yıllar kullanılabilecek bir telefon markası samsung ise uygun fiyatlı cihazları sebebiyle alıcı buluyor
Anonymous
Not applicable
Diğer
Samsung kamera olsun ekran olsun zaten apple cihazlarından daha kaliteli fakat samsung bu kadar saçma cihazlar çıkartması çok saçma android alt yapısı çok kötü değil ama ios sistemine göre güven ve performans vermez işlemci ne kadar kaliteli olursa olsun android ecosistemi onu biraz düşürebilir iphone ların kaliteli olma sebebi yazılımını sadece kendi cihazlarına vermesi ios u iphone lardan başka alan var mı yok ama android ecosistemini apple haricindeki tüm markalar alıyor ve bu yüzden güncellemeler az ve cihazı hafif bir şekilde kastıracak oluyor özellikle m veya a serisini kullanılıyorsa👍
0 Likes
FurkanEC
Active Level 4
Diğer
S20 kullaniyorum Ekran çözünürlüğü ve kalitesi mükemmel rakibi iphone 11 full hd bile değil 1 saat 20 dakikada sarj oluyor iphone 11 2 saatte ama gel gelelim islemci ve isletim sistemi samsung yanindan bile gecemez
Anonymous
Not applicable
Diğer
Evet kamera olsun ekran olsun galaxy S ve Note serileri iphone dan daha iyi işte evet android alt yapısını kullandığı için güncelleme de baya bir sıkınti yaşanıyor android iphone haricindeki her cihazın işletim sistemi ve bu sistem işlemci olsun herşeyi etkiliyor ios sadece iphone a özel bir sistem ve apple yılda 1 seriden 3 cihaz çıkarıyor ama samsung bir sürü iphone gibi kendine özel yaptığı sistem ile devam etseydi bu kadar çok model çıkarmasaydı uzun yıllar güncelleme alır cihazda performans düşüşü görülmezdi
FurkanEC
Active Level 4
Diğer
Cok iyi özetlemişsin kardeşim.
ruhsuzadam
Active Level 6
Diğer
Kamerada samsung mu daha iyi s21 plusla iphone 12 yi karşılaştırın bakalım hangisinin kamerası daha iyi ?
0 Likes
xxtunaxx19
Active Level 2
Diğer
Samsung yetkilileri bide yorum gönderiyomuş adadsfsfs
Anonymous
Not applicable
Diğer
Agaggahxvvx
0 Likes
pentagenist
Active Level 6
Diğer
Bence Samsung one ui ı biraz geliştirerek androidden ayrılabilir. Yani one ui ı androidden daha güçlü bir yazılım haline getirebilir.