cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

SAMSUNG GARANTİ SERVİSİ

(Topic created on: a month ago)
167 Views
kadirS24FE
Active Level 5
Options
Diğer

Samsung markasına olan güvenimiz, BDH Bilişim yetkili servisi sayesinde yerle bir olmuştur. Arızalı cihazımızı garanti kapsamında onarım için servise gönderdik. Cihazdaki arızayı açık, net ve detaylı bir şekilde yazmamıza rağmen, BDH Bilişim'in yaklaşımı tam anlamıyla skandal!

Müşterinin beyanını ve yazılı şikayetini dikkate almak yerine, "video kaydı" gibi saçma ve gereksiz deliller talep ediyorlar. Sanki biz keyfimizden cihazı servise yolluyoruz! Teknik servis dediğiniz kurum, arızayı tespit edip çözmekle yükümlüdür. Müşteriyi mağdur eden, işi yokuşa süren bu anlayışı şiddetle kınıyorum.

Buradan Samsung Türkiye'ye de sesleniyorum:
BDH Bilişim gibi müşteriyi yok sayan, arızayı tespit etmekten aciz, garanti süreçlerini zorlaştırarak insanları bezdiren bir firmayla çalışmanız markanıza zarar veriyor.

Biz müşteriler olarak teknik servisten çözüm bekliyoruz, bahane değil!
Gereğinin yapılmasını, müşteri memnuniyetinin öncelik haline getirilmesini istiyoruz.

Aksi halde hem sosyal medyada hem de tüketici hakem heyetlerinde hakkımızı sonuna kadar arayacağız!

9 Comments
faruk07
Active Level 9
Diğer
Hacı, sorun neydi
0 Likes
kadirS24FE
Active Level 5
Diğer
Annemin kullandığı Galaxy A14 model cihazda kendi kendine kapanma, donma ve kasma sorunları nedenli.
faruk07
Active Level 9
Diğer
Kendi kendine kapanıyosa hakem heyeti halleder. Yoksa o telefonun kasmasi çok normal. Kasiyo diye bi sey yapmazlar, iade suresi gectiyse satın telefonu gitsin. Exynos 850 leş bi şey. Intel celeron ayarında bi cihaz elinizdeki i3 i5 felan degil, en dibi
Mr-Doctor
Active Level 8
Diğer
Diğer yerleri bilmem ama ankara simge elektronik Samsung servisinden ben memnunum. S22 ultra kullanırken ekran ve kasayı orada değiştim. S23 ultra kullanırken de video kaydinda titreme oluyordu sorunu kabul edip kameralari komple değiştirmişlerdi. Ellerinde sıfır cihaz olsaydi cihaz vereceklerdi ama ben uğraşmak istemedigim için ve il dışından geldigim icin kamera değişimini kabul etmistim. Gecen aylarda da tab s5e tabletimin sarj soketine sıvı teması var diye cihaz sarj olmuyordu yine ayni yere yolladim cihazin garantisi olmamasina rağmen ücretsiz olarak sarj soketini değiştirip cihazi çalışır şekilde aldim.
kadirS24FE
Active Level 5
Diğer
İstediğim garanti servisine gönderme hakkımız var mı bizim normalde kullanıcı olarak? İkinci sorum da şu; mesela ben BDH Bilişime verdim ama çözüm sağlanmadı, tekrar başka servise gönderebilir miyim?
Mr-Doctor
Active Level 8
Diğer
Verebiliyorsun tabi. Kendin gidip teslim edersen de aynı gün veriyorlar cihazı
Mr-Doctor
Active Level 8
Diğer
Bazı garanti servisleri buranın modları gibi başına buyruk kural ve yetki koyuyorlar
Oxobis61
Active Level 7
Diğer
Beklemeyin. Thh başvurun. Zaman kaybı olmasın
0 Likes
Adanaliisot
Active Level 10
Diğer
Kendi kendine kapanma sorunu olduysa members uygulamasini açtığında boyle bir sorun olduğunu ve rapor göndermek isteyip istemediğinizi sorar . Kaç defa başıma geldi ( modül cakismasindan dolayı ) ve hepsinde de members bana cihazın aniden kapandığını ve bunu rapor etmek isteyip istemediğimi sordu . Siz de annemizin telefonundan bakın bakalım membersi açınca böyle uyari olacak mı . Eğer ki olursa hemen SS alın hatta uygulamayı açarken ekran kaydı alırsanız daha iyi olur . Ayrıca donma ve kasma A14 gibi bir telefonda kesinlikle yaşanacak bir şey , cihaz bildiğin giriş seviyesiyim diye bağırıyor . Bu cihazın bozuk olduğundan değil donanimindan kaynaklı yani ne kadar ekmek o kadar köfte olayı . Servis de haklı bu arada video kaydı istemekde . Eğer sizin yazdığınız durumu deneyip sorunu göremedilerse video kaydı isteyeceklerdir , burada Samsung'un itibarını zedeleyecek bir durum yok . Oraya günde bir sürü telefon geliyor , her birini günlerce inceleyemezler ayrıca biraz daha incelenmesini istediğinizi belirtirseniz biraz daha inceleyeceklerdir ama sanki dünya üzerindeki tek telefon sizinkiymis gibi size muamele etmelerini de beklemezsiniz . Adamlar sorun bulamayınca cihaz direkt size postalamak yerine video kaydı istemişler ve çok da güzel bir hareket .Bdh ve simge elektronige bir kaç defa isim düştü ve hepsinde memnun kaldım . Zamaninda buds 2 pro'mu bdh'a bırakmıştım ve çok memnun kalmıştım . Teknoloji de şans işi sorun siz kullanırken ortaya çıkar ama servisdeki teknisyen incelerken sorun gözükmez , bunun üzerine sizden video kaydı istemeleri kadar doğal bir şey olamaz bence .