Resolved! Solved

Original topic:

S21 den iphone 13/12 ye geçmek mantıklı mı??

(Topic created on: 04-20-2025 09:12 PM)
107 Views
kereewm
Expert Level 3
Options
Diğer

İOS Arayüzü nedense beni bi içine çekiyor. Tasarımı çok premium duruyor. Minimal sade ve optimize baya. Sizce geçmeli miyim?? Yoksa başka bi öneriniz var mı?

kereewm
Expert Level 3
Diğer
Tek abonelik olarak Spotify ve Google One kullanırım yüksek ihtimalle. Onlar da aynı fiyattır diye düşünüyorum :)
FChiesa
Expert Level 2
Diğer
Değil işte. Spotify değil en azından. Web sürümünden veya başka bir cihazdan aboneliği ödemeye devam edin.
kereewm
Expert Level 3
Diğer
Hmmm bilmiyordum :/. Şuanlık dursun bakalım. İphone cihaza geçince düşünürüz onu, ama pek te geçecek gibi değilim "şuanlık" 😊
Solution
Diğer
Hocam fanboyluk yapmıyacağım. Eğer cidden iOS kullanmak istiyorsanız iPhone 13 şu an alınabilecek en düşük iPhone. Kamera ve performans olarak nesil gereği daha iyi sonuçlar verecektir, batarya ömürlerinin de yakın olacağını düşünüyorum sonuçta hem exynos 2100 hem sd888 pek verimli olmayan işlemciler. Sizi rahatsız edecek olan şey muhtemelen ekran olacak özellikle 120hz ekrandan 60hz ekrana geçtiğinizde bir süre sıkıntı yaşayabilirsiniz gözünüz alıştığında pek bi sorun olmaz ama yine de 60hz kullanıyor olacaksınız. Tabi ben kendi yerimde olsam o fiyata iPhone 13 almam şu an o fiyatlara S24 (bulursan) 14T Pro falan satılıyor bu iki modelde 13'ten kat kat üstün cihazlar. iOS kullanma isteği tek sebep bu cihaz için. Umarım yardımcı olmuşumdur.
kereewm
Expert Level 3
Diğer
Teşekkür ederim bilgilendirme için. Kamera ve ekran gibi birçok özellikten fedakarlık yapmış gibi olucam eğer 13 e geçersem. 😊🙏
Diğer
Yurt dışında her nesilin Samsung ve Apple ürünleri aynı fiyat isteyen gönül rahatlığıyla geçiş yapabiliyor, burda maalesef işler öyle yürümüyor 😔
kereewm
Expert Level 3
Diğer
Evet gerçekten de. S21 ip13 özellik güç ve kamera olarak birbirinin neredeyse aynısı. Fakat arada iki kat fiyat farkı var. Sırf bu yüzden s21 ile ip13 ü takas edemiyorum. Hatta ip12 bile takas yapamazsın
Solution
darkleather
Active Level 1
Diğer
S23 ultradan iphone 16 pro max e geçtim geçen hafta iphone 4 den sonraki ilk apple deneyimim.Memnun kalmadım açıkçası daha düşük pil ömrü,WhatsApp yedeğini androidden ios a aktaramama sorunu,s23 ultradaki kaleme alışmam(kalemin eksikliğini çektim)onun dışında apple da şarj olma olayı da çok yavaş.Eğer almayınca içimde kalmaz dersen samsung dan devam et derim.Bu arada 2 önceki telefonum da s21+ dı ondan s23 ultraya geçince aşırı memnun kalmıştım telefon hiç ısınmıyor resmen.Exynos işlemciler illaki snapdragonlara göre **bleep** ediyor.
kereewm
Expert Level 3
Diğer
Almazsam içimde kalmaz. Fakat bir gün derinlemesine bi deneyimlemeyi düşünüyorum bir mağazadan. Güle güle kullanın bu arada 😊
darkleather
Active Level 1
Diğer
Çok teşekkür ederim size de yeni telefonunuz hayırlı olsun şimdiden.Birde iphone mağazalarda gözüne daha güzel gelecektir çünkü demo modunda telefonların parlaklığını sonuna kadar açık kalacak şekilde ayarlıyorlar insanın gözüne daha bir hoş geliyor evde otomatik parlaklıkta kullanınca çok şaşırmıştım 😅