cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S21 den iphone 13/12 ye geçmek mantıklı mı??

(Topic created on: 3 weeks ago)
8 Views
kereewm
Active Level 10
Options
Diğer

İOS Arayüzü nedense beni bi içine çekiyor. Tasarımı çok premium duruyor. Minimal sade ve optimize baya. Sizce geçmeli miyim?? Yoksa başka bi öneriniz var mı?

37 Comments
Diğer
Alma alma alma bende 14pm vardı 16pm geçtim memnun değilim 13 seni kanser eder sinir hastası eder s24 al geç
kereewm
Active Level 10
Diğer
Sanırım bu iphone işi biraz ertelenecek gibi 😊. Dediğiniz gibi belki de s24 e vs geçebilirim eğer oneui7 beni memnun ederse.. 🙏
0 Likes
juliiett
Active Level 7
Diğer
S21 den vazgeçme sebebiniz nedir
0 Likes
kereewm
Active Level 10
Diğer
S21 den vaz geçme sebebim yok. Tek sebep İOS ve İphone tasarımı ve optimizasyonu
0 Likes
juliiett
Active Level 7
Diğer
Bende güncellemeyi bekleyip eğer sizi tatmin etmezse başka bir marka tercih edebilirsiniz. Kendince fikrim güncellemeyle bambaşka bir telefon olacak gibi şuan bende s21 kullanıyorum
kereewm
Active Level 10
Diğer
Ben de aynen öyle düşünüyorum. Üzmez s21 ve oneui7 hiçbir zaman 😊. Aynı telefonları kullanmamız beni tatmin etti açıkçası. S21 kullanan bulmak zor cidden 😂
Solution
YunusG
Expert Level 1
Diğer
Olabilir yani, ama 13'den aşağısına geçmeyin derim. Pek fazla .apk uygulama kullanıyorsanız üzer maalesef, veya telefoto ve makro kullanıyorsanız. Bu ikisi için de Pro model almanız gerek. Ayrıca üçlü navigasyon yok, veya Android'deki "swipe gestures" gibi geri tuşu da yok. Geri tuşu konusunda biraz sorun yaşayabilirsiniz. Onun dışında size kalmış, ama mağazada bi' inceleyin derim.
kereewm
Active Level 10
Diğer
Eskiden de apple kullanıcısıydım az çok alışığım bu tür şeylere. Ama sanırım bir mağazada biraz deneyimleyeceğim
YunusG
Expert Level 1
Diğer
Deneyin bence. Bu arada geçmişiniz varsa, bir aboneliğiniz varsa uygulama sürümünde çok daha pahalı olduğunu biliyorsunuzdur.