cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S serisi pil sorunu

(Topic created on: 05-07-2024 10:02 PM)
550 Views
GALAXYA51-F
Active Level 10
Options
Diğer
A55 a54 ile s23 fe s23 gibi cihazları araştırdım s serisinde her şey normal pil kısmına gelince sorunlar başlıyor s23 
3900 mah bataryası var 8gen2 işlemcili çoğu kullanıcı batarya düşük diyor bazı arkadaşlar ise işlemci az pil tükettiğini iddia ediyor s23 fe de aynı şekilde a serisinde pil konusunda bu kadar sorun yok 
Diyeceğim şu 30.000 civarına kadar bütçe ile şu anda ne almalıyım Samsung almak istememin sebebi arayüzü ve özelleştirme imkanı diğer markalara göre bayağı üstün s24 fe temmuz ayında satışa sunulabilir s24 fe yi beklemeyi düşünüyorum 
S23 kağıt üstünde uçan makina olmalı kamera hız tarafında ortalama tüm kullanıcılar memnun pil konusunda herkes aynı fikirde değil
A serisinde a55 ilk tercihim olabilir 
Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim arkadaşlar 
11 Comments
Anonymous
Not applicable
Diğer
Hocam illa s serisi illa güncelleme demiyorsanız 2.el sorun yaratmayacaksa eskilerin en iyisi olan note 20 ultra alabilirsiniz
0 Likes
GALAXYA51-F
Active Level 10
Diğer
Note 20 ultra 5.1 ile güncelleme hakkı dolmuş ki müthiş bir cihaz şu anki s23 ultra dan bile iyi ama güncelleme yok
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Diğer
Hocam bence direk s24 feyi bekleyin çünkü bende onu bekliyorum
GALAXYA51-F
Active Level 10
Diğer
Umarım beklememize değer
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Diğer
Umarım hocam olmadı s23 alacağım
Anonymous
Not applicable
Diğer
A55 yerine A54 öneririm. Kamera performansı çok daha iyi ilginç bir şekilde. Youtube'dan "A54 vs A55 camera" diye aratarak bakabilirsiniz. Benim profilimden de çektiğim fotolara bakabilirsiniz. Ortalama 15 saat ekran süresi alıyorum, bununla da ilgili ekran görüntüsü paylaştım, profilimde mevcut. Migros'tan 128 gb modeli 15800 tlye aldım
Diğer
aynen arkadaşa katılıyorum. ben de 1,5 ay önce 256 gb modelini Amazondan 15900 tlye aldım. ayrıca yanında 1500 tl değerinde Galaxy Buds FE kulaklık hediyesi vardı. A54te kampanyalar oluyor ara ara denk gelirseniz kaçırmayın. A55 19000 tl bandında aradaki 3-4 bin lira farka değmez.
AliVaC_S23
Active Level 6
Diğer
Bence şuan S23 oy8 bir karar pili okadar kötü gidiyor falan diyorlar ama 6.1 gunc3llemesi ile pil sorunu düzeldi ve seni 1.5 gün goturuyo
0 Likes
GALAXYA51-F
Active Level 10
Diğer
İşte herkeste öyle değil bu kimi iyi diyor kimi kötü sadece pil konusunda
0 Likes