cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One UI 7, düşük güç moduyla bağlantılı can sıkıcı sorunu çözüyor

(Topic created on: 4 hours ago)
170 Views
GalaxyHaber
Active Level 3
Options
Diğer

Samsung telefonlardaki en sinir bozucu özelliklerden biri; pil seviyesi çok düştüğünde otomatik olarak ekran parlaklığının görülemeyecek seviyeye çekilmesi. One UI 7, bu sorunu çözen ayar sunuyor.

image

Galaxy akıllı telefonlarda uzun süredir can sıkıcı bir durum var; Pil %5'e düştüğünde ekran parlaklığı önemli ölçüde azalıyor. Parlaklık o kadar düşüyor ki, özellikle gündüz dışarıda ekranı okumak neredeyse imkansız hale geliyor ve körü körüne hızlı paneldeki kaydırıcıyı kullanarak parlaklığı tekrar artırmakla uğraşıyorsunuz. One UI 7 ile bu can sıkıcı durum nihayet ortadan kalkıyor.

Android 15 tabanlı One UI 7 güncellemesiyle Samsung, pil %5'in altına düştüğünde ekranın otomatik karartılmasını önleyen bir seçenek ekledi. Otomatik ekran karartma, Ayarlar - Pil menüsü altından kapatılabiliyor.

Bu, One UI 7 ile Galaxy cihazlarına gelen, önemsiz gibi görünen ancak kullanıcı deneyimi üzerinde büyük etkisi olabilecek birçok değişiklikten biri. One UI 7, ilk olarak Galaxy S25 ve Galaxy S24 serisi kullanıcılarına sunuldu.

Peki Samsung Members Ailesi Siz bu Özellik Hakkında ne düşünüyorsunuz?

7 Comments
Burak08
Active Level 6
Diğer
Güzel olmuş, bazen olmadık durumlarda ekran kararıyordu, daha iyi oldu böyle.
EnesTahir23
Active Level 5
Diğer
Bende s23 plus var %5 e düşünce cihaz 1 dk de kapanıyor hayatımda bir şey değiştirmez heralde
Diğer
Bende de S24 Plus var %5'ten sonra sayı sayar gibi 5 4 3 2 1 olup kapanıyor A51'den geçmiştim öyle sorun yoktu.
özgür_s21fe
Expert Level 2
Diğer
Bütün Samsung telefonlarda bir süredir bu sorun var size özel değil
0 Likes
s24fe
Active Level 10
Diğer
😊1738446211893.jpg
0 Likes
Alickk
Active Level 3
Diğer
Bilgilendirme İçin Teşekkürler 😊👏
0 Likes
özgür_s21fe
Expert Level 2
Diğer
Ben bu özelliği seviyorum çünkü şarjın 5e düştüğünü anlamama yarıyor ayrıca parlaklığı geri yükseltebiliyoruz zaten
0 Likes