cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S pen metal uç titanyum kalem ucu

(Topic created on: 3 weeks ago)
141 Views
Emreyasar_S22ultra
Active Level 6
Options
Diğer

S pende metal uç deneyen olduysa deneyimlerini paylaşabilir mi ? Tanesi 200tl Titanyum ucun. Almaya değer mi ? Cihazlarimi da ekran koruyucu ile kullanıyorum ekran çizilmesi de pek dert değil. **bleep** uçtan farkı oluyorsa alacağım. Hatta satan varsa da alabilirim, 2.el alisveris sitelerinden. #spen 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
AlvarAalto
Active Level 7
Diğer
kesinlikle ama kesinlikle almayın. şimdiye kadar 2 kez aldım, her defa beni hayal kırıklığına uğrattı. metal uç olduğunda bastırarak yazmak ya da çizmek istediğinizde bastırırken ekran paneline zarar verdiğinizi hissediyorsunuz ve deneyimi mahvediyor. ama asıl sebep, kalemin ucu herhangi bir şekilde deforme olduğunda (düşme, çarpma gibi) noktasal olarak metal kısım bir bıçak gibi ekran koruyucunuzu ve hatta derine girerse ekranınızı anında çiziyor.

View solution in context

2 Comments
Solution
AlvarAalto
Active Level 7
Diğer
kesinlikle ama kesinlikle almayın. şimdiye kadar 2 kez aldım, her defa beni hayal kırıklığına uğrattı. metal uç olduğunda bastırarak yazmak ya da çizmek istediğinizde bastırırken ekran paneline zarar verdiğinizi hissediyorsunuz ve deneyimi mahvediyor. ama asıl sebep, kalemin ucu herhangi bir şekilde deforme olduğunda (düşme, çarpma gibi) noktasal olarak metal kısım bir bıçak gibi ekran koruyucunuzu ve hatta derine girerse ekranınızı anında çiziyor.
Motun
Active Level 9
Diğer
Pek mantıklı görünmüyor
0 Likes