cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Roblox'cular Üzgün: Yasak Tufanı Devam Ediyor...

(Topic created on: 08-07-2024 11:00 PM)
778 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Diğer
Önce Wattpad, sonra Instagram ile devam eden yasak dalgası küçük çocukların oyunu Roblox'uda vurdu

image

Genelde 6 - 14 yaş kesiminin kitle oluşturduğu oyun kütüphanesi Roblox, Adana 6. Sulh mahkemesince ülkemizde yasaklandı

image

Şahsen hiç oynamışlığım yok bu oyunu. Ancak oynayan kitle erişim elde edemediyse lütfen bize bildirsin. 

Sırada ki yasak sizce neye gelecek?

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Diğer
Sıradaki hedef: Minecraft (!)

View solution in context

0 Likes
Solution
Diğer
Bu hükümetten nefret ediyorum bir şeyi doğru yaptıkları yok, yaptı dediğimiz doğrular bile gösterişlik oluyor sonumuz yakın

View solution in context

0 Likes
51 Comments
CanerS21Fe
Expert Level 5
Diğer
Bu haberlerin devamıda var hocam. Örneğin yurtdışı ürün siparişleri,lol oyunu bunlarda engellenecekmiş herhalde. Youtube'da bir video'da izledim 2 saat önce atılmış roblox'da dahildi.
Anonymous
Not applicable
Diğer
LoL ne alakaymıs be 😅
CanerS21Fe
Expert Level 5
Diğer
Bilmiyorum ama zaten lol'da engellenirse ülkede çok büyük isyanlar başlayabilir. Lol oynayan çok. Tabi ben bugüne kadar allahtan hiç oynamadım orası ayrı 😅
Anonymous
Not applicable
Diğer
Ben oynadım ama beceremedim 😅
0 Likes
CanerS21Fe
Expert Level 5
Diğer
Becerememeniz iyi olmuş hocam. Arkadaşlarım oynuyordu insanı bağımlı yapacak türden bir oyun 😄 bende hiç oynamadım.
Anonymous
Not applicable
Diğer
Çok sinir krizi geçiriyor hocam. Ben o dozu kod yazarken yeterince alıyorum 😅
CanerS21Fe
Expert Level 5
Diğer
Bence kod yazmak daha çok sinir krizi geçirtir. Hatalı kodları kaç bin tane harf içinden bulmak kolay değil 😅
Anonymous
Not applicable
Diğer
Neyse ki debug sistemi gelişti hocam 😅 akıllı IDE ler hayat kurtarıyor
CanerS21Fe
Expert Level 5
Diğer
Güzel gelişmeler. Kod yazarken kişiye binen yükün hafiflemesi iyi oluyor. Artık kod yazmakda eskisi gibi zor değil. Yapay zeka'da yardım ediyor zaten 😁