Caspiter
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
06-28-2022
10:54 PM
(Last edited
06-28-2022
10:55 PM
by
Kızılırmak
) in
Eskiden kulaklığımı takıp telefonumdaki radyodan Bulgar radyosu dinlerdim (bizim oralardan çekiyor) ama bir gün silindi ve galaxy store da da yoktu ona ne oldu?
Solved! Go to Solution.
- Tags:
- radyo
1 Solution
Accepted Solutions
Solution
BlntDRR
Active Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-29-2022 01:33 AM in
Diğer
Samsung ve bir çok telefon üreticisi yeni modellerinde gerek yazılımsal olarak internetin ve internet radyo uygulamalarının erişilebilir olması nedeniyle donanımlarına radyo entegre etmeye gerek görmediği için, gerekse FM Radyonun eskiye nazaran daha az talep görmesi nedeniyle FM Radyo devrelerini donanımlarından çıkardılar. Bu nedenle "eskiden" dediğiniz Fm Radyo alıcıları ne yazık ki eski telefonlarda kaldı. Şimdi internet üzerinden hemen hemen dünyanın tüm radyolarına internet üzerinden geliştirilmiş uygulamalarla erişebiliyorsunuz. Bana sorarsanız bence de o eski Fm Radyonun cızırtısını bile dinlemek ayrı bir zevkti. Sağlıcakla kalın.
2 Comments
Mustafa3437
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-29-2022 12:03 AM in
Diğer
Mağazadan radyo uygulaması ya da Google'dan Samsung Radyo apk indirebilirsiniz.
Solution
BlntDRR
Active Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-29-2022 01:33 AM in
Diğer
Samsung ve bir çok telefon üreticisi yeni modellerinde gerek yazılımsal olarak internetin ve internet radyo uygulamalarının erişilebilir olması nedeniyle donanımlarına radyo entegre etmeye gerek görmediği için, gerekse FM Radyonun eskiye nazaran daha az talep görmesi nedeniyle FM Radyo devrelerini donanımlarından çıkardılar. Bu nedenle "eskiden" dediğiniz Fm Radyo alıcıları ne yazık ki eski telefonlarda kaldı. Şimdi internet üzerinden hemen hemen dünyanın tüm radyolarına internet üzerinden geliştirilmiş uygulamalarla erişebiliyorsunuz. Bana sorarsanız bence de o eski Fm Radyonun cızırtısını bile dinlemek ayrı bir zevkti. Sağlıcakla kalın.