cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

[REHBER]TELEFON HIZLANDIRMA

(Topic created on: 04-28-2022 02:38 AM)
1538 Views
kaanrhymeA51
Active Level 6
Options
Diğer

Merhaba sevgili arkadaşlar, bu rehberde sizlere Galaxy akıllı telefonunuzu nasıl hızlandırabileceğinizi göstereceğim.

NOT : BU İŞLEMLER SIRASINDA BİRKAÇ ANDROİD HİZMETİ KAPATILACAKTIR VE APK KURMA İŞLEMLERİ YAPILACAKTIR. YAPILAN HER ŞEY SAMSUNG'UN BİZE VERDİĞİ YASAL ŞEYLERDİR. ENDİŞELENMENİZE GEREK YOK.

Adım 1: Good Guardians

Öncelikle internet tarayıcımıza "Good Guardians apkmirror" yazarak ilk çıkan siteye giriyoruz ve en güncel sürümü indiriyoruz. Apk dosyasını kurduktan sonra "Thermal guardian apkmirror" ve "Galaxy app booster apkmirror" yazarak bu 2 uygulamayı de en güncel olacak şekilde indiriyoruz. Sonrasında bu apk dosyalarını da kuruyoruz. Good Guardians uygulamamızı açıp Galaxy App Booster'a tıklıyoruz ve ardından "OPTİMİZE NOW" seçeneğine basıyoruz. Bu işlem sayesinde Samsung, telefonunuzdaki tüm uygulamaları optimize ederek performansı %15'e kadar arttıracaktır. Bu işlem biraz uzun sürebilir.

Sonrasında ise geri gelip Thermal Guardian'a tıklıyoruz. 

image

Burdaki Thermal threshold ayarını en sona çekiyoruz. Bu ayar telefonunuzu biraz ısındırabilir ancak performansı arttıracaktır.

Adım 2: Geliştirici Seçenekleri

Ayarlara giriş yapıyoruz. Telefon hakkında kısmına girip yazılım bilgilerine tıklıyoruz. Bu kısımdan yapım numarası yazan yere 7 kez tıklıyoruz. Geliştirici seçenekleri aktif olacaktır. Geliştirici seçeneklerine girip sistem izleme seçeneğine tıklıyoruz. Bu kısımdan işlemci başına arabellek boyutu kısmına tıklıyoruz. 

Burdaki ayarı benimki gibi yapıyoruz.

image

Adım 3: Gizlilik Seçeneklerini Kapatma

Ayarlara tekrardan giriyoruz. Burdan gizlilik yazan kısma tıklıyoruz. 

Bu kısmı da benimki gibi yapıyoruz.

image

Daha sonra Samsung sekmesi altındaki kişielleştirme servisine giriyoruz. 

image

Sizde eğer burası böyle değilse ve bir sayfa açılıyorsa ordaki ayarları kapatın veya bu adımı esgeçin.

Adım 4: Güç Tasarrufu (Son Adım)

NOT: BU İŞLEM GÜÇ TASARRUFU MODU KULLANANLAR İÇİNDİR.

Ayarlara giriyoruz. Cihaz bakımına tıklayıp ardından pil yazısına tıklıyoruz. Güç tasarrufu kısmına tıklayıp güç tasarrufunu kapatıyoruz. Ardından sadece "parlaklığı %10 azalt" ve "AOD devre dışı bırak" seçeneklerini aktif ediyoruz. Sonrasında tekrardan güç tasarrufumuzu açıyoruz.

İlk rehberimdi. Okuduğunuz için teşekkürler. Yardımcı olabildiysem ne mutlu. Emeğe saygı olarak 1 like atarsanız sevinirim. Ayrıca yanlışım varsa yorumlarda belirtebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.

5 Comments
kaanrhymeA51
Active Level 6
Diğer
Başlıkta yazmakta zaten?
Diğer
Bazı Cihazlara yüklenmiyor yazılım kaynaklı :)
Anonymous
Not applicable
Diğer
Good Guardians samsungun bir uygulaması içiniz rahat olsun
BoraS20FE
Expert Level 5
Diğer
Çünkü Good Guardians ülkemizde hizmete sunulmadı. Talepler mevcut fakat herhangi bir adım atılmadı şu anda.
Anonymous
Not applicable
Diğer
Hmm anladım hayırlısı olsun hakkımızda 😊