cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Pekala... Yeniden Merhaba!

(Topic created on: 08-18-2024 10:35 PM)
958 Views
Siberizm
Expert Level 5
Options
Diğer
Selam dostlar. Bir çoğunuz beni profil resmimden tanımıştır diye ümit ediyorum. Hani şu çok bilmiş olan...

Ben Siberizm. Yeni bir hesapla buradayım. Pek umurunuzda değil yeniden burada olmam biliyorum fakat yakından ilgilenen dostlarımız için ne olduğunu si.kmadan anlatayım:

Hesabım henüz silinmedi. Hala bir ümit var. Ancak beklemekten çok sıkıldım. Artık açılsa da pek önemli değil benim için. Ben Siberizm 
Kodexium. Bilgi konseptine devam ediyoruz...

7 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Kardeşim tekrar hoş geldin 😊🙏

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Eskiye kontörü kapat bu ekontan devam et o kapandığı zaman ismini geri siberizm yaparsın

View solution in context

Solution
0serName
Expert Level 1
Diğer
Hocam sizi az çok tanıyorum. Ne oldu?

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Aman hocam dikkat edelim hepimiz mod arkadaşlar biraz fazla sinirli maalesef bu aralar heran hepimizi uçurabilirler

View solution in context

Solution
Diğer
Siberizm abi forum sensiz olmaz valla o kadar emeğin var. Comeback yaptığın için mutluyum :DD

View solution in context

Solution
Diğer
Hoşgeldin hocam kaç yazamandır bekiliyorduk dönmeni boş ver giden hesap olsun sana bir şey olmasın 😊

View solution in context

Solution
Diğer
Ben siberizim ,geliyorum 🤣

Tekrar hoşgeldin 🙂

View solution in context

68 Comments
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Kardeşim tekrar hoş geldin 😊🙏
Siberizm
Expert Level 5
Diğer
Hoşbuldum hocam 😊🙏🏻. Özlediniz mi beni 😅
Anonymous
Not applicable
Diğer
İvet 😂
Siberizm
Expert Level 5
Diğer
Beğeniler, Level, Gönderi... Hiç biri umurumda değil demiştim. Hepsi yeniden hallolur. Tek sorun hesabımı aktarmak olacaktı ki bugün fazlasıyla boş zaman buldum
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Eskiye kontörü kapat bu ekontan devam et o kapandığı zaman ismini geri siberizm yaparsın
Siberizm
Expert Level 5
Diğer
Banlandım hocam hiç erişimim yok maalesef
Anonymous
Not applicable
Diğer
Yok yok onu demiyorum uzaklaştırma cezası alan ekont hesabını kapatırsan Eğer oradaki kullanıcı adını da silinecek yani hesabı kapatabilmen için forma giriş yapmana gerek yok hesap Kapalıyken de yani engellemeye cezası aldığın halde yine kapatabilirsin
Siberizm
Expert Level 5
Diğer
Deneyelim bakalım
Anonymous
Not applicable
Diğer
Mutlaka dene kapanır