Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Yapay zekaların çalışırken su kullandıkları doğru mu? View Post
S24 mü S25 mi tercih ederdiniz View Post
Bir gün telefondaki uygulamları karıştırıyordum. Girdim buraya biraz kurcaladım baktım bir topluluk var.... 12 Şubatta katılmıştım. View Post
Başvuru bilgileri güncellendi ne demek oluyor View Post
Telefon: Samsung Galaxy S24FETablet: iPAD pro m4 11 inçKalem: Apple pencil ProKlavye: Magic Keyboard Kulaklık: Fresh and rebble AHP 201(Çakma kulaklık... View Post
Linkleri sildikleri için buraya koymuyorum. İsterseniz Galaxy Store'dan bakabilirsiniz. View Post
Samsung Members’ta 31.400 beğeniye ulaşmak benim için gerçekten çok büyük bir mutluluk ve motivasyon kaynağı... View Post
Animasyon gerçekten harika ve Circle to Searc ile birleşmiş bir şekilde hem soru sorabiliyorsunuz hem de seçme imkanı sunuyor size. Oneui7 kullandığım... View Post
| User | Count |
|---|---|
| 10 | |
| 7 | |
| 7 | |
| 6 | |
| 5 |