cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Pekala... Yeniden Merhaba!

(Topic created on: 08-18-2024 10:54 PM)
102 Views
Siberizm
Expert Level 5
Options
Diğer
Selam dostlar. Bir çoğunuz beni profil resmimden tanımıştır diye ümit ediyorum. Hani şu çok bilmiş olan...

Ben Siberizm. Yeni bir hesapla buradayım. Pek umurunuzda değil yeniden burada olmam biliyorum fakat yakından ilgilenen dostlarımız için ne olduğunu si.kmadan anlatayım:

Hesabım henüz silinmedi. Hala bir ümit var. Ancak beklemekten çok sıkıldım. Artık açılsa da pek önemli değil benim için. Ben Siberizm 
Kodexium. Bilgi konseptine devam ediyoruz...
68 Comments
Solution
0serName
Expert Level 1
Diğer
Hocam sizi az çok tanıyorum. Ne oldu?
Anonymous
Not applicable
Diğer
Hesabı ban yedi
0serName
Expert Level 1
Diğer
Onu anladım ama sebebi ne?
Anonymous
Not applicable
Diğer
Belli değil
Siberizm
Expert Level 5
Diğer
Modların bir hatasından kaynaklı Hesabım topluluktan kalıcı yasaklandı. Bunu yetkili ekibe bildirdim görüşmeler devam ediyor ancak beklemekten sıkıldım hocam
0serName
Expert Level 1
Diğer
Bunu çok görüyorum. Umarım sorunuzu çözerler
Siberizm
Expert Level 5
Diğer
Artık pekte umurumda değil hocam. Beklemek gerçekten çok **bleep**. Yani zaten normal bir Members hesabı ben önemli birisi değilim. Sizlerden birisiyim. Bu hesapla devam etmeyi tercih ederim
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Aman hocam dikkat edelim hepimiz mod arkadaşlar biraz fazla sinirli maalesef bu aralar heran hepimizi uçurabilirler
Siberizm
Expert Level 5
Diğer
Bu sinirlerini takdir ederim hocam. Yeterki uygun yerlerde kullansınlar. Hesap mı? Benimkini bile yasaklasınlar önemli değil. Ama gerekçe düzgün olsun yeterki
Anonymous
Not applicable
Diğer
Aynen öyle burada iki nokta var ama

1 gerekçe önemli
2 bot hesaplar çok fazla burada onlarada yapsınlar